Η Τσέλσι θα βγάλει χρήματα εάν η Άρσεναλ κατακτήσει το πρωτάθλημα

Σε περίπτωση που η Άρσεναλ καταφέρει να τερματίσει πρώτη στην Premier League τότε η Τσέλσι θα πάρει κάποια χρήματα λόγω Ζορζίνιο.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Η συμφωνία μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι για τον Ζορζίνιο ολοκληρώθηκε με τους Κανονιέρηδες να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν εξαιρετικά έμπειρο παίκτη. Το deal των δύο Λονδρέζων έφτασε τα 14.000.000 ευρώ και σύμφωνα με δημοσιεύματα το ποσό σπάει ως εξής: 12+2 εκατ. ευρώ.

Τα 12.000.000 ευρώ θα τα πάρει απευθείας η Τσέλσι ενώ τα άλλα 2.000.000 ευρώ θα φύγουν από το Έμιρεϊτς προς το Στάμφορντ Μπριτζ εάν η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα στο τέλος της σεζόν είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας (σ.σ. βρίσκεται στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή).

Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ μέχρι και την προτελευταία μέρα των μεταγραφών πάλευε να πάρει από την Μπράιτον τον Καϊσέδο, φτάνοντας να δίνει -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί- και 80.000.000 ευρώ για τον μέσο από το Εκουαδόρ.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Νύχτα ανελέητου πόκερ για τον Έντσο Φερνάντες

Άμραμπατ, Μπαρτσελόνα: Η πρόταση των Μπλαουγκράνα για τον Μαροκινό

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Παίκτης έκπληξη της Γιουνάιτεντ προτάθηκε στους Καταλανούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK