Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Παίκτης έκπληξη της Γιουνάιτεντ προτάθηκε στους Καταλανούς

Σύμφωνα με το ESPN η Μπαρτσελόνα έχει τα περιθώρια να πάει με δανεικούς μέχρι το καλοκαίρι και εξετάζει τον Ελάνγκα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 20, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι δέχθηκε επίθεση εξαιτίας του επιτελείου του AP PHOTO/JOAN MONFORT

Παίκτης έκπληξη φέρεται να έχει προταθεί στην Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση της επίθεσής της και οι Καταλανοί εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση. Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN.

Η προαναφερθείσα περίπτωση αφορά τον Άντονι Ελάνγκα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος έχει βγει στη βιτρίνα από τον Έρικ Τεν Χαχ και αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός.

Ο 20χρονος Σουηδός με ρίζες από το Καμερούν είναι παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων από τις ακαδημίες, ενώ τ' όνομά του έχει συνδεθεί και με άλλα κλαμπ κατά καιρούς όπως: Έβερτον. Ντόρτμουντ, PSV. Ο Ελάνγκα μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει παίξει 20 φορές με 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Θυμίζουμε πως τελευταίες ώρες των μεταγραφών η Μπαρτσελόνα φέρεται να φλερτάρει και με τον Σοφιάν Άμραμπατ. Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Μαροκινός χαφ που έλαμψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 την Τρίτη (31/01) δεν προπονήθηκε με την Φιορεντίνα.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Νύχτα ανελέητου πόκερ για τον Έντσο Φερνάντες

Ζοάο Κανσέλο: Τεράστια η ρήτρα που έβαλε η Σίτι στη συμφωνία με την Μπάγερν

Άρσεναλ μεταγραφές: Ο Αρτέτα έκανε το κόλπο γκρόσο - Οι λεπτομέρειες του deal με Ζορζίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK