Η Τσέλσι βρήκε τον αντι-Τιάγκο Σίλβα στο πρόσωπο "κέρβερου" του Τσάμπι Αλόνσο

Τον διάδοχο του Τιάγκο Σίλβα στο πρόσωπο του άσου της Μπάγερ Λεβερκούζεν Τζόναθαν Ταχ έχει βρει η Τσέλσι, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Η Τσέλσι βρήκε τον αντι-Τιάγκο Σίλβα στο πρόσωπο "κέρβερου" του Τσάμπι Αλόνσο
Ο Τζόναθαν Ταχ με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν AP

Ασταμάτηση είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν τη φετινή σεζόν διατηρώντας το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις στις 21 πρώτες της αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν έχοντας στο ενεργητικό της μάλιστα μόλις 2 ισοπαλίες.

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλάμπ τσεκάρουν με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο με πολλούς από τους παίκτες της να βρίσκονται ήδη στα ραντάρ τους.

Ένας απ' αυτούς είναι και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Τζόναθαν Ταχ, ο οποίος αναμένεται ηγείται τη αμυντικής λειτουργίας της Λεβερκούζεν και σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα είναι ένας από τους εκλεκτούς για να διαδεχθούν τον Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας της Τσέλσι.

Το συμβόλαιο του 39χρονου Βραζιλιάνου στόπερ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως σχεδιάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Φλουμινένσε.

Έτσι, η Τσέλσι βρίσκεται ήδη στη διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του με την περίπτωση του Ταχ να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Ταχ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει βρει και 4 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λίβερπουλ έχασε με ρήξη χιαστού τον παρτενέρ του Φαν Ντάικ και καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση

Η Ρεάλ κερδίσε την πρώτη μάχη για τον αριστερό μπακ και περιμένει την Μπάγερν

Η Ίντερ κλείδωσε το σπουδαίο deal με τον "κίλλερ" της

News 24/7

24MEDIA NETWORK