Η βασιλεία της αλητείας

Eρώτηση κρίσεως: Μπορεί το 2005 αν διεξαχθεί ομαλά αγώνας της Α’ Εθνικής χωρίς προβλήματα και χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των θεατών; Η απάντηση είναι: ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.

Η βασιλεία της αλητείας

Eρώτηση κρίσεως: Μπορεί το 2005 αν διεξαχθεί ομαλά αγώνας της Α’ Εθνικής χωρίς προβλήματα και χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των θεατών; Η απάντηση είναι: ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.

Στη Λειβαδιά αποδείχθηκε περίτρανα ότι η αλητεία βασιλεύει στα ελληνικά γήπεδα. Βασιλεύει και ουσιαστικά κυβερνά. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν παραδειγματίστηκαν από τα γεγονότα του Περιστερίου και έσπευσαν στη Βοιωτία να κάνουν τα ίδια. Οι ηλίθιοι είναι, έτσι και αλλιώς, αήττητοι.

Στο φ.α ο διαιτητής αναφέρει πως η διακοπή του αγώνα έγινε μετά από ρίψη χημικών ουσιών, ενώ τονίζει πως δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι φίλαθλοι που βρίσκονταν εντός γηπέδου, δηλαδή στις εξέδρες.
Λάθος Νο 1: Οπαδοί της ΑΕΚ προσήλθαν στο γήπεδο της Λειβαδιάς χωρίς να έχουν εισιτήριο. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ; Τι δουλειά είχαν εκεί αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους εισιτήριο;

Λάθος Νο 2: Η ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ αστυνομική δύναμη χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να αντιμετωπίσει τους ταραξίες. Την ώρα του αγώνα ενώ στο γήπεδο βρίσκονταν πολλά μικρά παιδιά. Ποιος έδωσε άραγε αυτήν την εντολή στους αστυνομικούς; Είχε συναίσθηση της πραγματικότητας αυτός ο άνθρωπος;

*** Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει την κασέτα με τα επεισόδια προκειμένου να προβεί σε ενέργειες.
Η συνέχεια είναι εύκολα προβλέψιμη. Οι ταραξίες φρόντισαν να τα κάνουν όλα γυαλιά-καρφιά, έκαψαν το βαν εξωτερικών μεταδόσεων του ALPHA και άρχισαν να σπάνε και ΙΧ αυτοκίνητα. Το παιχνίδι φυσικά διεκόπη προσωρινά αλλά το ανεξήγητο είναι ότι ο διαιτητής Καλόπουλος έδωσε εντολή μετά από 25’ για επανέναρξη.

Για άλλη μία φορά κινδύνεψαν μικρά παιδιά. Για άλλη μία φορά το ποδόσφαιρο τραυματίστηκε βαριά. Για άλλη μία φορά η βλακεία νίκησε στην Ελλάδα.

Επεισόδια είχαμε και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αφού ανεγκέφαλοι οπαδοί των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αντάλλαξαν... φιλοφρονήσεις.
Κύριοι, να τους χαίρεστε. ΟΛΟΥΣ.

Για την ιστορία και μόνο αναφέρουμε ότι ΑΕΚ πέτυχε την 6η συνεχόμενη νίκης της στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε 1-0του Λεβαδειακού. Το γκολ πέτυχε ο Κώστας Κατσουράνης στο 28ο λεπτό του αγώνα.


Διαιτητής: Καλόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Μπασαλά - Γεωργέας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ζαφειρόπουλος, Καλλιμανης, Παστός, Δήμου, Θεοδωσιάδης, Χρυσάφης, Ζησόπουλος, Μπασαλά (84΄ Καρακατσάνης), Ρούσεφ (58΄ Αλεξ), Γκούρμα (74΄ Ριμπέιρο), Μπούσι

ΑΕΚ: Σορεντίνο, Τσιρίλο, Αλεξόπουλος, Κόντης (46΄ Μάλμπασα), Γεωργέας, Σαπάνης, Κατσουράνης, Λάκης (89΄ Δέλλας), Τσάνκο, Λυμπερόπουλος, Ζούλιο Σέζαρ (67΄ Σοάρες)


News 24/7

24MEDIA NETWORK