Η βράβευση του Αθανασιάδη

Το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Γιώργο Αθανασιάδη του Πανθρακικού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο γενικός αρχηγός του Πανθρακικού, Χάρης Μαυρομάτης.

Η βράβευση του Αθανασιάδη

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού τόνισε:

«Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση για το βραβείο αυτό, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου, αλλά το σημαντικό είναι να μπορέσει η ομάδα να πετύχει το στόχο της στη συνέχεια και να μπορέσει να παραμείνει στη Super League.

Προπονούμαστε σκληρά και πιστεύω ότι στο τέλος η προσπάθειά μας θα δικαιωθεί και θα μείνουμε στην κατηγορία. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στην ομάδα μου και στην οικογένειά μου που με στηρίζει».

Από την πλευρά του ο κ. Μαυρομάτης, είπε: «Είναι τιμή για την ομάδα μας, γιατί ξεκινάει το 2015 με ένα βραβείο για ένα παιδί που το αξίζει, γιατί και στο ματς με την Ξάνθη ήταν από τους στυλοβάτες της προσπάθειάς μας. Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, από τα καλύτερα παιδιά που έχουμε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, που δουλεύει πολύ κι έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.

Του εύχομαι να έχει υγεία και να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει στη συνέχεια της καριέρας του. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής από τα σπλάχνα της ομάδας παίρνει για δεύτερη φορά το βραβείο αυτό και πιστεύουμε ότι και με τη δική του συμβολή θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

News 24/7

24MEDIA NETWORK