Η Βραζιλία δεν βλέπει φως στο σίριαλ Αντσελότι-Ρεάλ και πατάει restart

Πρόθυμη να περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του συμβολαίου του Κάρλο Αντσελότι είναι η Ομοσπονδία της Βραζιλίας σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της ισπανικής AS.

Η Βραζιλία δεν βλέπει φως στο σίριαλ Αντσελότι-Ρεάλ και πατάει restart
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Οσασούνα AP

Τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης διανύει ο Κάρλο Αντσελότι με πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει πάρει την υπόθεση να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Προς το παρόν, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει επισημοποιηθεί γεγονός που κάνει την Ομοσπονδία της Βραζιλίας να διατηρεί ελπίδες ανατροπής του σκηνικού και συμφωνίας με τον Ιταλό προπονητή.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε πρωτοσέλιδο της η ισπανική AS. Όλα αυτά ενώ οι Βραζιλιάνοι έχουν μπει για τα καλά σε μπελάδες καθώς πρόσφατα από τη θέση του προέδρου της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας απομακρύνθηκε ο Εντνάλντο Ροντρίγκες, έπειτα από δικαστική απόφαση, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που πρότεινε τον Αντσελότι για τον πάγκο.

Πάντως, σε περίπτωση που ο Καρλέτο δεχθεί επίσημη πρόταση ανανέωσης από τους μερένχες, κάτι που όπως φαίνεται είναι θέμα χρόνου, αναμένεται να απαντήσει άμεσα θετικά καθώς αποτελεί προτεραιότητά του η παραμονή στην ομάδα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Τιάγκο επιστρέφει άμεσα και ο Κλοπ καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση

Ρεάλ: Η κίνηση-ματ του Πέρεθ για να καλοπιάσει την Μπάγερν στην υπόθεση Ντέιβις

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τρίβει τα χέρια του με το "εργαλείο" που πήρε σε τιμή ευκαιρίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK