Η Βραζιλία τον έδιωξε για χάρη του Αντσελότι αλλά αυτός επιστρέφει ξανά στο κορυφαίο επίπεδο

Μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο είναι ο Τίτε σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στους πάγκους ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Τίτε σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος, Ρούντι Γκαλέτι.

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος πρώην τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας αναμένεται να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο από την οποία αποχώρησε ο Χόρχε Σαμπάολι.

Θυμίζουμε πως ο Τίτε βρισκόταν για μία 6ετια στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας ενώ έχει τεράστια εμπειρία από το πρωτάθλημα της χώρας του αφού, μεταξύ άλλων, έχει βρεθεί στον πάγκο και των Κορίνθιανς και Παλμέιρας.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να ολοκληρωθεί και επίσημα το deal.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έχει κυκλώσει ήδη τον αντι - Σαλάχ, αν οι Σαουδάραβες επιστρέψουν

Κάποτε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τον Μέσι, τώρα βρήκε ομάδα στο... παρά πέντε ως ελεύθερος

Βραζιλία: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι θέλουν παίκτη του ράπερ Jay-Z

News 24/7

24MEDIA NETWORK