Η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, η Ντόρτμουντ είναι διατεθειμένη να πληρώσει πολλά χρήματα για Σάντσο και η Γιουνάιτεντ είναι σκεπτική

Είναι πιθανό ο Άγγλος επιθετικός να κάνει έναν κύκλο στην καριέρα του και να παραμείνει ως μόνιμος στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Atletico Madrid's Koke, centre, challenges for the ball with Dortmund's Jadon Sancho during the Champions League quarterfinal soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 10, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έδωσε με την μορφή δανεικού τον Τζέιντον Σάντσο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ προκειμένου εκείνος να βελτιώσει την εικόνα του και να προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, όμως τα δεδομένα πλέον είναι πολύ διαφορετικά.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του 24χρονου με τα κιτρινόμαυρα έπεισαν τους "Βεστφαλούς" να διαπραγματευτούν με όλες τους τις δυνάμεις με τους "Κόκκινους Διαβόλους" και να προσφέρουν όσα χρήματα μπορεί να υποστηρίξει ο προϋπολογισμός. Μάλιστα, αυτή την πρόθεση επιβεβαίωσε και ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας.

«Θα προσπαθήσουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Τζέιντον Σάντσο»

«Σίγουρα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει πόσο καλά παίζει αυτή τη στιγμή... ίσως και να θέλουν να τον πουλήσουν με κέρδος ή να τον φέρουν πίσω, θα δούμε»

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Τεν Χαχ δεν αναμένεται να παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου και ο συνιδιοκτήτης Τζιμ Ράντκλιφ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσπαθήσει άλλη μία φορά την περίπτωση του Σάντσο στην Αγγλία με όποια ρίσκα μπορεί αυτή η κίνηση να εμπεριέχει.

Όπως και να έχει, οι Γερμανοί θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ τις επόμενες εβδομάδες και είναι ήδη γνωστό πως ο παίκτης είναι ανοιχτός στο να παραμείνει. Αυτή η υπόθεση θα κριθεί εν πολλοίς από τις εξελίξεις στην θέση του προπονητή και το ποσοστό θέλησης της ομάδας του Μάντσεστερ να κρατήσει και να αξιοποιήσει τον Άγγλο.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις "ντροπή" για την Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Τζιμ Ράντκλιφ, συμφωνεί με τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το εγχείρημα των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε παταγωδώς, τα επεισόδια και ο γκρεμός

News 24/7

24MEDIA NETWORK