Ηγετική ανάρτηση από Σιμόες για Αλμέιδα!

Άστραψε και βρόντηξε ο Αντρέ Σιμόες με ανάρτησή του στο instagram, με αφορμή τα επικριτικά σχόλια στον Ούγκο Αλμέιδα που πήρε θέση τερματοφύλακα στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ηγετική ανάρτηση από Σιμόες για Αλμέιδα!

Σχόλια που είχαν ως στόχο τον Αλμέιδα (για το γεγονός ότι βρέθηκε στη θέση του τερματοφύλακα κόντρα στον Ολυμπιακό), με χιουμοριστικό και επικριτικό χαρακτήρα, φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος πήρε θέση με ανάρτησή του στο instagram.

"Για όλους εσάς που το νομίζετε, δεν υπάρχει τίποτα αστείο σε αυτή τη φωτογραφία. Θα σας πω εγώ τι είδα. Είδα μία ομάδα με δέκα παίκτες και χωρίς τερματοφύλακα στα δύο τελευταία λεπτά. Κι έναν παίκτη που έχει κάνει θυσίες και διαθέτει το θάρρος όλου του κόσμου. Αυτό σημαίνει προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει ηγεσία.

Όταν όλα ήταν σε κίνδυνο, πήρε την μεγαλύτερη ευθύνη, πήγε κάτω απ' τα γκολπόστ και θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα. Επομένως, σταματήστε να κάνετε κριτική για λίγο και δείξτε περισσότερο σεβασμό!!! Αυτό είναι πάθος, αυτό είναι ομάδα, αυτό είναι η ΑΕΚ", σχολίασε σχετικά ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ.