Ικανοποίηση Σάντος για παίκτες

Μετά από μία ακόμα μέρα σκληρής δουλειά, ο Φερνάντο Σάντος έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την συνολική εικόνα που παρουσίασαν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας, η οποία δεν καταλήγει σε έναν αγώνα πρωταθλήματος λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Ικανοποίηση Σάντος για παίκτες
Μετά από μία ακόμα μέρα σκληρής δουλειά, ο Φερνάντο Σάντος έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη συνολική εικόνα που παρουσίασαν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας, η οποία δεν καταλήγει σε έναν αγώνα πρωταθλήματος λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

"Είμαι ευχαριστημένος από όλους για τη δουλειά που έγινε αυτήν την εβδομάδα. Δουλέψαμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ότι κάνουμε στην προπόνηση μας βγαίνει στον αγώνα. Η προπόνηση είναι ο καθρέφτης μας".

" Αν προπονούμαστε με τον σωστό τρόπο, τότε θα παίζουμε και καλά. Γι’ αυτό πρέπει και να συνεχίσουμε έτσι και γι’ αυτό θα πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια είχε ένα τετ-α-τετ με τον Γιώργο Αλεξόπουλο.

Εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" το πρωί του Σαββάτου (12/11), αφού θα δώσουν φιλικό αγώνα απέναντι στο τμήμα των Νέων του συλλόγου.

Μπλέξιμο με την ΕΕΑ

Από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που έγινε την Παρασκευή (11/11), εξήχθησαν τα εξής: "Oσοι δεν κατέθεσαν 'πόθεν έσχες', εκ των μελών διοικήσεων. ΠΑΕ, Α’, Β’, και Γ’, Εθνικής κατηγορίας, θεωρούνται έκπτωτοι. Σύμφωνα με έκθεση, που θα συντάξει η Επιτροπή, τη σχετική ποινή επιβάλλει το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο. Επίσης, όσοι μέτοχοι δεν κατέθεσαν 'πόθεν έσχες', αποστερούνται των μετοχών".

Υπενθυμίζεται ότι Γ. Ρόκκας, Γ. Κιντής, Σ. Φανάρας, Γ. Ψαριανός, Κ. Σταματιάδης (μέλη του ΔΣ) και οι Ν. Νοτιάς, Ν. Θανόπουλος, Π. Παππάς (μέτοχοι), δεν κατέθεσαν "πόθεν έσχες" από πλευράς ΑΕΚ. Επιπλέον, δε λήφθηκε απόφαση για τη μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ στους Γκίκα Γκούμα και Νικόλαο Νοτιά.

Από τους κύκλους της διοίκησης δεν εκφράζεται ανησυχία, αφού η αιτία που εκδόθηκε αυτή η απόφαση είναι επειδή τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν καταθέσει το πόθεν έσχες τους εκπρόθεσμα. Το θέμα αναμένεται να διευθετηθεί, αφού τα χαρτιά έχουν κατατεθεί. Οσον αφορά τους μέτοχους, κάποια χαρτιά που λείπουν από τα πόθεν έσχες θα συμπληρωθούν όταν οι σχετιζόμενοι επιστρέψουν από το εξωτερικό.

Cine… Ντέμης

Σε μία εκπομπή που δεν περίμενε κανείς να κάνει εμφάνιση, ο Ντέμης Νικολαΐδης έδωσε το "παρών". Ο λόγος για την "Cinemania" της ΕΤ3, η οποία είχε ως θέμα το ποδόσφαιρο και τον κινηματογράφο. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ερωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, για το οποίο αποκρίθηκε: "Είναι ένα φοβερό συναίσθημα, είτε αγωνίζεσαι, είτε βρίσκεσαι στον πάγκο".

Σχετικά με την έννοια του οπαδού, ο ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, δήλωσε: "Οπαδός σημαινει να υποστηρίζεις με όλες σου τις δυνάμεις μία ομάδα, να πανηγυρίζεις στις νίκες, ενώ στις ήττες να έχεις το δικαίωμα για κάποιες κουβέντες παραπάνω, σε λογικά όρια. Πάνω από όλα να είσαι δίπλα στην ομάδα, είτε χάνει είτε κερδίζει, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά συμβαίνει, παραδείγματος χάριν, στην Αγγλία".

Τέλος, σχετικά με την εμπειρία του στην Ισπανία ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Νικολαΐδης τόνισε ότι πέρασε πολύ καλά καιπως ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για αυτόν και την οικογένειά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK