Ικάρντι: Κατέγραψε ιστορική επίδοση και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Παρί

3 γκολ και 1 ασίστ πρόλαβε να καταγράψει στην στατιστική του στο πρώτο ημίχρονο ο Μάουρο Ικάρντι στην αναμέτρηση με την Καϊσέρισπορ και έγραψε ιστορία.

Ικάρντι: Κατέγραψε ιστορική επίδοση και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Παρί
Ο Μάουρο Ικάρντι επί των ημερών του στην Παρί P PHOTO/FRANCOIS MORI

Τον παλιό καλό του εαυτό έχει βρει και πάλι ο Μάουρο Ικάρντι πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ και οδηγώντας την στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η εμφάνιση του στον αγώνα με την Καϊσέρισπορ εκεί όπου κατέγραψε επίδοση που θα μείνει στην ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος στράικερ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης πρόλαβε να κάνει χατ τρικ αλλά και να μοιράσει μία ασίστ.

Συνολικά ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει σε 18 αναμετρήσεις 13 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα γίνει με το μέλλον του καθώς ο δανεισμός του στην τούρκικη ομάδα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με την Παρί πάντως να μην "καίγεται" να τον κρατήσει.

Ο Ικάρντι έγινε κάτοικος Παρί το καλοκαίρι του 2020 και υπογράφοντας με τους Γάλλους συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Περέιρα: Ολοκληρώθηκε η βόμβα με τον διάδοχό του

Μπαρτσελόνα: Ο μάνατζερ του πρώτου στόχου του Τσάβι "έσβησε" τον συναγερμό

Ένας θρύλος στα φαβορί για να προπονήσει Μπακασέτα - Σιώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK