Μπαρτσελόνα: Ο μάνατζερ του πρώτου στόχου του Τσάβι "έσβησε" τον συναγερμό

Να διαψεύσει τα σενάρια που θέλουν τον Ιλκάι Γκουντογκάν να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπαρτσελόνα προκειμένου να γίνει παίκτης της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι, θέλησε ο ατζέντης του σε δηλώσεις του.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Σαν "βόμβα" ήχησε στα αυτιά των φίλων της Μπαρτσελόνα η είδηση ότι ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τους Μπλαουγκράνα για να μετακομίσει στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τις πληροφορίες που θέλουν τον Γερμανό ποδοσφαιριστή να γίνεται κάτοικος Βαρκελώνης θέλησε να διαψεύσει άμεσα με δηλώσεις του ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή λέγοντας πως είναι έκπληκτος από τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και πως ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος στους στόχους του με την Σίτι.

"...Είμαι έκπληκτος από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον παίκτη μου να είναι κοντά σε προφορική συμφωνία με κάποιο σύλλογο. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν. Η μόνη σκέψη του αυτή τη στιγμή είναι να επικεντρωθεί στους στόχους με την Σίτι..."

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Γκουντογκάν με την Σίτι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος με την Μπαρτσελόνα, παρά τις δηλώσεις του ατζέντη του, να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Αλ Νασρ: Η ομάδα του CR7 θέλει τον πιο "δύσκολο" να πείσεις προπονητή

Ένα ποτήρι θα σε κάνει Χάλαντ, ο Νορβηγός αποκάλυψε το "μαγικό φίλτρο"

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εξήγησε τη "λευκή πετσέτα" για τον Μπέλιγχαμ με Φεράρι κι ένα παιδάκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK