Ρέαλ: Τίναξε την μπάνκα με Μπέλιγχαμ και τον έβαλε σε μία ξεχωριστή λίστα

Την τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου για τις ηλικίες κάτω των 20, έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης με την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Dortmund's Jude Bellingham celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Άιντραχτ AP

Μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της ολοκλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ αντί του ποσού των 103.000.000 ευρώ, με ένα μέρος των χρημάτων μάλιστα να καταλήγει και στην πρώην ομάδα του, Μπέρμιγχαμ.

Με την ολοκλήρωση του τεράστιου αυτού deal ο νεαρός 'Άγγλος μεσοεπιθετικός μπήκε σε μία ξεχωριστή λίστα καθώς έγινε η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου που αφορά παίκτη κάτω των 20 ετών.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ, για τον οποίο η Παρί έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 180.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Μονακό, όταν ακόμη ο Γάλλος ήταν 18 ετών.

Ακριβώς μπροστά από τον Μπέλιγχαμ είναι ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ, για τον οποίο οι Ροχιμπλάνκος, πριν ακόμα ο ποδοσφαιριστής φτάσει τα 20, δαπάνησαν 127.200.000 ευρώ για τον κάνουν δικό τους από την Μπενφίκα.

Δείτε τη σχετική λίστα

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Το MLS τον θέλει αντίπαλο με τον... Μέσι

Επικός Αγκουέρο! Έστειλε με screenshot στον Μέσι την κατάταξη της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ "έδιωξε" τον Κεϊτά αλλά αυτός συνεχίζει στο κορυφαίο επίπεδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK