Ίκερ Κασίγιας: Σβήστηκε το Tweet "είμαι γκέι, σεβαστείτε με"

Λίγο παραπάνω από μία ώρα έμεινε στον αέρα το Tweet στον επίσημο λογαριασμό του Ίκερ Κασίγιας που έγραφε "...είμαι γκέι, σεβαστείτε με".

Former Spanish soccer international Iker Casillas waves as he arrives for the 2022 soccer World Cup draw at the Doha Exhibition and Convention Center in Doha, Qatar, Friday, April 1, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Former Spanish soccer international Iker Casillas waves as he arrives for the 2022 soccer World Cup draw at the Doha Exhibition and Convention Center in Doha, Qatar, Friday, April 1, 2022. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Στον επιβεβαιωμένο λογαριασμό του Ίκερ Κασίγιας στο Twitter είχε αναρτηθεί post το οποίο έγραφε "...είμαι γκέι, σεβαστείτε με..."

Μία ώρα μετά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία συγκέντρωσε πολλά σχόλια, τελικά σβήστηκε η ανάρτηση, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ξεκαθαρίσει εάν επρόκειτο για χακάρισμα.

Το tweet ανέβηκε στις 15:10 ώρα Ελλάδας και σβήστηκε περίπου στις 16:40, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ακόμα ο λόγος.

Το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίστηκε μόνο στο λογαριασμό Twitter του Κασίγιας και όχι στα υπόλοιπα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που χρησιμοποιεί, με συνέπεια να προκληθούν ερωτήματα στον Τύπο της χώρας σχετικά με το τι μπορεί να προκάλεσε εξ αρχής την εμφάνισή του.

Ισπανικά ΜΜΕ δίνουν διάφορες εξηγήσεις γύρω από το συγκεκριμένο tweet, που εμφανίστηκε ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής, χωρίς να είχε προηγηθεί κάτι σχετικό. Από την πιο απλή εξήγηση, να πρόκειται για εξομολόγηση του Κασίγιας, μέχρι διάφορες άλλες. Μία εξ αυτών είναι να αποτελεί μέρος μιας καμπάνιας υπέρ της αναγνώρισης και στήριξης της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Πιθανότητες δίνουν και στο ενδεχόμενο να πρόκειται μέρος μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζουν είναι το συγκεκριμένο μήνυμα να αποτελεί την αντίδραση του Κασίγιας στα καθημερινά δημοσιεύματα του σκανδαλοθηρικού Τύπου της Ισπανίας που τον σχετίζουν με διαφορετικές γυναίκες, ύστερα από τον επίσημο χωρισμό του από τη Σάρα Καρμπονέρο.

Ίκερ Κασίγιας: Σβήστηκε το Tweet "είμαι γκέι, σεβαστείτε με"

Αρκετή ώρα αργότερα ο Κασίγιας έγραψε πως ο λογαριασμός του χακαρίστηκε και ζήτησε συγγνώμη από τους followers του και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK