Ημέρα περισυλλογής

Ημέρα περισυλλογής

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης
H ευκαιρία του ρεπό της Τρίτης έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες της ΑΕΚ να περάσουν στιγμές περισυλλογής και έντονης σκέψης. Οι ποδοσφαιριστές είχαν στο μυαλό τους τη συνάντηση της Δευτέρας με το διοικητικό ηγέτη της ομάδας Ντέμη Νικολαϊδη και όλα όσα ειπώθηκαν σε αυτές.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αρχίζουν σιγά-σιγά την ψυχολογική προετοιμασία εν όψει της κρίσιμης εβδομάδας που ακολουθεί. Αρχικά τους περιμένει η διψασμένη για διακρίσεις Λάρισα στο Αλκαζάρ. Εν συνεχεία υπάρχει η ρεβάνς με τη Ζενίτ στο Ολυμπιακό Στάδιο και η ...διαβολοεβδομάδα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Όπως καταλαβαίνει κανείς η Ενωση θα παίξει πολλά σε αυτά τα τρία ματς και είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές να περιμένουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το οποίο θα αποτελέσει και ισχυρή ψυχολογική ντόπα για τη συνέχεια.

Σε τρεις εβδομάδες ο Δέλλας

Από εκεί και πέρα ο Τραϊνός Δέλλας θα κάνει την Τετάρτη την πρώτη του εμφάνιση στους Θρακομακεδόνες ως παίκτης της ΑΕΚ. Ο "Κολοσσός" εξέφρασε για άλλη μία φορά την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στην Ενωση στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του και ανυπομονεί να αρχίσει δουλειά με τους συμπαίκτες του. Η αποθεραπεία του, την οποία έχει αναλάβει ο Χρήστος Καρβουνίδης, θα ολοκληρωθεί το αργότερο σε τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι από τα μέσα του επόμενου μήνα ο Σάντος μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά και να καστρώνει τα πλάνα του ανάλογα. Είναι βέβαια κοινό μυστικό ότι με την προσθήκη του Δέλλα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα προτιμήσει αρκετές φορές σύστημα με τρεις αμυντικούς, ιδίως στα πολύ δύσκολα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Ομαλά τέλος εξελίσσεται και η αποθεραπεία του Σαπάνη ο οποίος θα επανέλθει το αργότερο σε 20 ημέρες. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα αρχίζει ουσιαστικά την Τετάρτη με διπλή προπόνηση στους Θρακομακεδόνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK