Ημιτελικά: Η Λίβερπουλ τις εντυπώσεις, η Τσέλσι το αποτέλεσμα (VIDEOS)

Εμφανώς ανώτερη ήταν η Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό του League Cup, όμως η Τσέλσι έφυγε από το "Άνφιλντ" με το 1-1 που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Ημιτελικά: Η Λίβερπουλ τις εντυπώσεις, η Τσέλσι το αποτέλεσμα (VIDEOS)

Με βασικούς παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες, ενώ από τον καταρτισμό των ενδεκάδων ξεχώρισε η επιστροφή του Στίβεν Τζέραρντ και η προτίμηση του Τιμπό Κουρτουά αντί του Πετρ Τσεχ (το τελευταίο διάστημα έπαιζε ο Τσέχος).

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα και απείλησε με δυνατό σουτ του Τζέραρντ στο 16', αλλά ένα λεπτό αργότερα, ο Εμρέ Τσαν υπέπεσε σε πέναλτι στον Σεσκ Φάμπρεγκας κι ο Εντέν Αζάρ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα.

Ημιτελικά: Η Λίβερπουλ τις εντυπώσεις, η Τσέλσι το αποτέλεσμα (VIDEOS)

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι "κόκκινοι" ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ντιέγκο Κόστα και πιθανότατα έχουν δίκιο αφού ανακόπηκε η πορεία του επερχόμενου Λάζαρ Μάρκοβιτς.

Κυρίαρχη ήταν η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και δικαίως έφτασε στην ισοφάριση με υπέροχη κατά μέτωπο επίθεση του Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος έχει βάλει τα τρία από οκτώ εφετινά γκολ της Λίβερπουλ στο εφετινό League Cup.

H Τσέλσι στάθηκε τυχερή στη συνέχεια, αφού το σουτ του Τζέραρντ στο 67' σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού, ενώ ο Κουρτουά απέκρουσε σωτήρια τις προσπάθειες των Τζόρνταν Χέντερσον-Στέρλινγκ (στο 75') και Άνταμ Λαλάνα (στο 80').

Λίβερπουλ (3-4-3): Μινιολέ, Τσαν, Σκρτελ, Σακό, Χέντερσον, Τζέραρντ (70' Λαλάνα), Λούκας, Μορένο, Μάρκοβιτς, Στέρλινγκ, Κουτίνιο.

Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Λουίς, Μάτιτς, Μίκελ, Γουίλιαν (89' Αθπιλικουέτα), Φάμπρεγκας, Αζάρ, Κόστα.

Σε ρυθμούς twitter

# Η Τσέλσι κατέγραψε μία τελική προς την εστία: το γκολ του Αζάρ

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης

Τρίτη 20 Ιανουαρίου

21:45 Λίβερπουλ - Τσέλσι 1-1

(59' Στέρλινγκ - 18' πέν. Αζάρ)

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου

21:45 Τότεναμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου

21:45 Τσέλσι - Λίβερπουλ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου

21:45 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ

Διαβάστε ακόμη:

Το εντυπωσιακό πανό των φίλων της Λίβερπουλ για τον Τζέραρντ (PHOTO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK