Ιμπραχίμοβιτς: Ο Ζλάταν κλήθηκε να διαλέξει τον GOAT και η απάντησή του δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική

Την άποψη του πως είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after his last game for the club at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποθεώνεται AP

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στον Πιρς Μόργκαν και μόνο λίγες δεν είναι οι ατάκες που είπε και πραγματικά θα μείνουν στην ιστορία.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχθηκε ο Ίμπρα από τον Άγγλο για τον ποιον θεωρεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, δεν δίστασε να πει το... προφανές για τον ίδιο.

ΟΊμπρα είπε πως μπορεί να μην έχει κατακτήσει το Champions League η την Χρυσή Μπάλα αλλά είναι ο καλύτερος που έχει περάσει ποτέ από το άθλημα.

"Πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος, χωρίς πλάκα. Θεωρώ πως είμαι ο πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλημάτος. Μπορεί να μην έχω στη συλλογή μου την Χρυσή Μπάλα ή το Champions League αλλά αλήθεια πιστεύω πως είμαι ο καλύτερος"

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έγραψε ιστορία η οικογένεια Μακ Άλιστερ: Η συγκινητική φωτογραφία των Κέβιν και Αλέξις μετά την αναμέτρηση

Η Τσέλσι "χτυπάει" το κεφάλι της με τις επιδόσεις του "κομμένου" Λουκάκου

Η Άιντραχτ θέλει να φέρει τον "νέο" Χάλαντ για αντί - Κόλο Μουανί

News 24/7

24MEDIA NETWORK