Ινφαντίνο: "Αλλάζετε ή αποκλείεστε"

Στο περιθώριο συνεδρίου της ασιατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας., ο Τζιάνι Ινφαντίνο αναφέρθηκε στις επαφές του με τον Σταύρο Κοντονή επαναλαμβάνοντας πως η κυβέρνηση θα πρέπει να αποσύρει κάποιες από τις διατυπώσεις του νομοσχεδίου όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση της Αθήνας.

Ινφαντίνο: "Αλλάζετε ή αποκλείεστε"

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο λόγω του πένθους του Μισέλ Πλατινί (σ.σ.: "έχασε" τη μητέρα του εξ ου και η άφιξη του Ινφαντίνο στην Αθήνα την Τετάρτη και όχι την Τρίτη) ταξίδεψε στο Μπαχρέιν, προκειμένου να εκπροσωπήσει την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο συνέδριο της ασιατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Στο περιθώριο του συνεδρίου ο γενικός γραμματέας της UEFA μίλησε για τις επαφές του με τον Σταύρο Κοντονή: "Από την κουβέντα που είχαμε, είμαστε πεπεισμένοι πως θα γίνουν οι αλλαγές. Εάν δεν κάνουν τις αλλαγές δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή εάν δεν ανταποκριθούν στη διορία που υπάρχει.

Όταν βλέπεις κάποια άρθρα τα οποία δίνουν το δικαίωμα στην κυβέρνηση να κάνει ορισμένα πράγματα που βρίσκονται στην δικαιοδοσία της ομοσπονδίας και επίσης υπάρχει ένας νόμος που τους εξουσιοδοτεί να ενεργούν με τρόπο που δεν επιτρέπει στην ομοσπονδία λειτουργεί ανεξάρτητα, τότε δεν έχουμε άλλη επιλογή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ