Ινιέστα: "Τέλος εποχής στη Μπαρτσελόνα"

Φανερά απογοητευμένος στον απόηχο της ισοπαλίας με την Ατλέτικο και το χαμένο πρωτάθλημα, ο Αντρές Ινιέστα τόνισε πως η επόμενη μέρα των "μπλαουγκράνα" θα έχει πολλές αλλαγές.

MADRID, SPAIN - MARCH 23:Andres Iniesta of FC Barcelona looks on during the La Liga match between Real Madrid CF and FC Barcelona at Estadio Santiago Bernabeu on March 23, 2014 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
MADRID, SPAIN - MARCH 23:Andres Iniesta of FC Barcelona looks on during the La Liga match between Real Madrid CF and FC Barcelona at Estadio Santiago Bernabeu on March 23, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει την Ατλέτικο και μετά το τελικό 1-1 έχασε το πρωτάθλημα από τους "ροχιμπλάνκος". Φανερά απογοητευμένοι πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα", με την επόμενη μέρα να φέρνει αρκετές αλλαγές σύμφωνα με τον Αντρές Ινιέστα.

Πρώτη, αυτή του προπονητή μιας και ο Τάτα Μαρτίνο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σύλλογο, αποχαιρετώντας τους παίκτες. Επίσης, πολλοί παίκτες (αρκετοί απ' αυτούς βασικοί) αναμένεται αν αποτελέσουν παρελθόν από τον Καταλανικό σύλλογο.

Ο Ινιέστα, με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους, άφησε υπονοούμενα πως μπορεί να ήταν και γι' αυτόν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα: "Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το ματς. Δεν το καταφέραμε κι αυτό κάνει όλη τη χρονιά να είναι απογοητευτική. Αν το κερδίζαμε όλα θα ήταν διαφορετικά. Το άξιζε η Ατλέτικο. Η σεζόν τελείωσε, αλλά μαζί τελείωσαν και πολλά στην Μπαρτσελόνα", τα λόγια του Ισπανού μέσου.

Ήδη όπως είναι γνωστό, οι Βαλντές και Πουγιόλ λένε "αντίο" στο σύλλογο, ενώ το ίδιο αναμένεται και για τον Πίντο.

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση στους επικριτές του Μέσι (PHOTO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK