Ίντερ: Πουλάει Ονανά και παίρνει δύο τερματοφύλακες

Γιαν Ζόμερ και Ανατόλι Τρουμπίν βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της Ίντερ για να διαδεχθούν τον Αντρέ Ονανά σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Switzerland's goalkeeper Yann Sommer gestures during the World Cup round of 16 soccer match between Portugal and Switzerland, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Ο Ζόμερ με την εθνική Ελβετίας στο Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Συνεχείς πιέσεις στην Ίντερ για να ολοκληρώσει την υπογραφή του Αντρέ Ονανά ασκεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι νερατζούρι φέρεται πως έχουν ήδη έτοιμο τον διάδοχο του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι νερατζούρι εξετάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του βασικού τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, Γιαν Ζόμερ, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο Ανατόλι Τρουμπίν της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Ελβετός είχε ξεκαθαρίσει πρόσφατα στους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου πως θέλει να έχει θέση βασικού στη γερμανική ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλιώς θα αναζητούσε κάποιον άλλον σταθμό στην καριέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ρομάνο, ο Ζόμερ βρέθηκε στη λίστα της Ίντερ και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο χωρίς όμως το deal να προχωρήσει.

Όσον αφορά τον Τρουμπίν, θεωρείται ένα από κορυφαία ταλέντα στη θέση, κάτι που αποδεικνύουν και οι εμφανίσεις του με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και στα 21 του είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πάντως δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον Ρομάνο, οι νερατζούρι να πάρουν και τους δύο τερματοφύλακες με τα χρήματα που θα βάλουν στα ταμεία τους από τον Ονανά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ανέβασε την προσφορά της για Ονανά, τι ζητάει η Ίντερ

Γιουνάιτεντ: Η αινιγματική ανάρτηση του Ντε Χέα

Εμπαπέ: Η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην υπόθεση του Γάλλου με την Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK