Ίντερ: Ο Λουκάκου σήκωσε τα 103 κιλά του και δικαιώθηκε

Πριν από το Ίντερ - Πόρτο ο CEO της ομάδας του Μιλάνου είπε ότι ο Λουκάκου είναι 103 κιλά και γι' αυτό κάθεται στον πάγκο.

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after he scored his side's first goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μία δήλωση που συζητήθηκε έκανε ο CEO της Ίντερ, Μαρότα αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Ρομέλου Λουκάκου ζυγίζει 103 κιλά και πρέπει να το διαχειριστεί σωστά και γι' αυτό κάθεται στον πάγκο.

Σημείωσε, επίσης, ότι ο Βέλγος φορ δεν είναι στο 100% και προσπαθεί να φτάσει στην καλύτερή του φόρμα. Τόνισε παράλληλα πως το κλαμπ περιμένει τον Λουκάκου να είναι καταπληκτικός στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το γεγονός πως ο Μαρότα "έδωσε" τον Λουκάκου για το βάρος του γνωρίζοντας πως θα σηκώσει θύελλα γιατί το 103 ως νούμερο βαράει άσχημα για έναν ποδοσφαιριστή, άξιζε απάντησης! Και ο Ρομ την έδωσε με τον καλύτερο τρόπο αφού σκόραρε στο κρίσιμο, πρώτο, ματς με την Πόρτο.

Ο 29χρονος επιθετικός πέρασε αλλαγή στο 52' αντί του Τζέκο και στο 86' σκόραρε βάζοντας την ομάδα του Μιλάνου σε τροχιά πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League.

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Έτοιμος να σμπαραλιάσει το ρεκόρ του Μαγκουάιρ

Πόρτο: Ούτε στην Super League 1 τόσο γερασμένη άμυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK