Πόρτο: Ούτε στην Super League 1 τόσο γερασμένη άμυνα

Έχουμε τη φήμη ενός εκ των πιο γερασμένων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, αλλά στην Πόρτο μας έχουν βάλει τα γυαλιά.

Inter Milan's Romelu Lukaku, right, and Porto's Pepe vie for the ball during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Inter Milan and Porto, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 22, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Πέπε μονομαχεί με τον Λουκάκου AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Πόρτο φιλοξενήθηκε στο Μιλάνο από την Ίντερ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη νοκ-άουτ φάση του Champions League και ηττήθηκε 1-0 χάρη σε γκολ του Λουκάκου.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον γύρω από το ματς ήταν το αμυντικό δίδυμο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Λένε για μας εδώ στην Super League 1 πως έχουμε γερασμένη άμυνα, αλλά η Πόρτο έχει πατήσει για τα καλά στην εμπειρία.

Από τη μία πλευρά ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πέπε με την σπουδαία καριέρα ο οποίος σύντομα θα γίνει 40 ετών και το λέει η καρδιά του και από την άλλη ο παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Ισπανός έφτασε κι αυτός τα 36 αισίως και παρέα με τον Πέπε συνθέτουν μία γερασμένη, ποδοσφαιρικά πάντα, άμυνα που φτάνει τα 76 χρόνια. Κι έτσι πάντως η Πόρτο έχει καταφέρει να προχωρήσει στο UCL, ενώ στο πρωτάθλημα είναι δεύτερη και κυνηγάει την Μπενφίκα, καθώς βρίσκεται πίσω της πέντε βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Έτοιμος να σμπαραλιάσει το ρεκόρ του Μαγκουάιρ

Διέλυσε με τέσσερα γκολ την Λίβερπουλ και τώρα έχει καφετέρια και παίζει κιθάρα σε μπάντα

Γαλατασαράι: Θέλει τον Κωνσταντέλια της Ρωσίας με 15.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK