Ίντερ: Ο Τσαλχάνογλου πιέζει για να φέρει παικταρά με παρελθόν στη μισητή αντιπάλο

Την προσπαθεία που κάνει για να πείσει τον φίλο του, Φρανκ Κεσιέ να έρθει στην Ίντερ, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο Χακάν Τσαλχάνογλου.

Inter Milan's Hakan Calhanoglu leaves the field during the Champions League group C soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου με τη φανέλα της Ίντερ AP

Πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Ίντερ προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2024 επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο Χακάν Τσαλχάνογλου και μεταξύ άλλων έκανε και μία αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Τούρκος ανέφερε πως βρίσκεται σε επαφή με τον καλό του φίλο, Φρανκ Κεσιέ προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στην Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε, ότι ο Κεσιέ μέχρι το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν με τη φανέλα της μεγάλης αντιπάλου της Ίντερ, Μίλαν πριν μετακομίσει ως ελεύθερος στην Μπαρτσελόνα.

"... Ο Κεσιέ είναι φίλος μου, πάντα έρχονται εδώ μεγάλοι παίκτες. Είναι αλήθεια ότι είμαστε σε συζητήσεις με τον Φρανκ. Αυτή τη στιγμή είναι στη Μπάρτσα αλλά ξέρει ότι η Ίντερ είναι στο ίδιο επίπεδο..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Το ποδόσφαιρο είχε ξεχάσει την ύπαρξή του και τώρα αυτός φέρνει εμφύλιο στο Μιλάνο

Ο Ικάρντι "ανέβασε" ημίγυμνη φωτογραφία της Νάρα και το μετάνιωσε

Μέσι, το βίντεο: Το γεμάτο τρύπες από τις σφαίρες μαγαζί της οικογένειας της συζύγου του

News 24/7

24MEDIA NETWORK