Το ποδόσφαιρο είχε ξεχάσει την ύπαρξή του και τώρα αυτός φέρνει εμφύλιο στο Μιλάνο

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί έγινε ξανά ποδοσφαιριστής με τη μετακίνησή του στην Λέτσε και μετά από την Μίλαν εμφανίστηκε κι άλλος.

AC Milan's Rade Krunic, right, duels for the ball with Inter Milan's Lautaro Martinez during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Φάση από αναμέτρηση Μίλαν - Ίντερ AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Φοβερά πράγματα... Ο κόσμος είχε φτάσει σε σημείο να ξεχάσει την ποδοσφαιρική ύπαρξη του Σαμουέλ Ουμτιτί, αλλά ο Γάλλος στόπερ φρόντισε να κάνει τη διαφορά, αποφασίζοντας να ρίξει τον πήχη και να φύγει από την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Λέτσε, το γύρισε το έργο.

Εδώ και μέρες έχει γραφτεί ότι ο Ουμτιτί αρέσει για το καλοκαίρι στην Μίλαν. Όμως ένα νέο δημοσίευμα έρχεται και φέρνει εμφύλιο στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sky Sport (σ.σ. αναπαράγει η AS) και η Ίντερ καλοβλέπει την περίπτωση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού και Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018.

Για τους Νερατζούρι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο Ουμτιτί θα μπορούσε να εξελιχθεί σ' έναν αξιόπιστο διάδοχο του καπιτάνο, Μίλαν Σκρίνιαρ ο οποίος αποφάσισε να βγάλει τη φανέλα της Ίντερ και να φορέσει αυτήν της Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ ή Μπάρτσα: Τι θέλει ο πατέρας του Κβαρατσχέλια και τι ο Γεωργιανός

Ο Ικάρντι "ανέβασε" ημίγυμνη φωτογραφία της Νάρα και το μετάνιωσε

Μέσι: Το καρέ από τους πυροβολισμούς και το γαζωμένο κατάστημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK