Ίντερ: Ο Ζανέτι πήγε στο Κατάρ για να κλείσει μεταγραφάρα

Ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Ζανέτι βρίσκεται στο Κατάρ για να συζητήσει με μεταγραφικό στόχο των Ιταλών. Πρόκειται για τον γιο πασίγνωστου παίκτη.

Javier Zanetti, former Argentine soccer great arrives for the 2022 soccer World Cup draw at the Doha Exhibition and Convention Center in Doha, Qatar, Friday, April 1, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Ζανέτι, θρύλος της Ίντερ (AP PHOTO/DARKO BANDIC)

Παράλληλα με το Παγκόσμιο Κύπελλο η Ίντερ τρέχει και τις μεταγραφικές της υποθέσεις. Απευθείας από εκεί που χτυπάει η καρδιά του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, λοιπόν, ο Χαβιέρ Ζανέτι που εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στο κλαμπ του Μιλάνου, έχει ταξιδέψει στο Κατάρ για να μιλήσει απευθείας με μεταγραφικό στόχο της ομάδας.

Πρόκειται για τον Μάρκους Τουράμ, γιο του εμβληματικού Λιαλιάν ο οποίος αγωνίζεται για την Γκλάντμπαχ. Ο 25χρονος με τα 13 γκολ και τις 4 ασίστ μένει ελεύθερος από το γερμανικό κλαμπ το καλοκαίρι και η Ίντερ τον θέλει από τώρα.

Μάλιστα, οι Ιταλοί υποστηρίζουν στο ρεπορτάζ τους ότι η Ίντερ εάν κάνει κίνηση προς την Γλάντμπαχ, τότε μ' ένα ποσό λίγο πάνω από τα 10.000.000 ευρώ θα μπορέσει να κάνει δικό της τον διεθνή, σέντερ φορ που μπορεί να παίξει και στα πλάγια της επίθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Γκουαρντιόλα: Η κόρη του Πεπ εντυπωσίασε με την παρουσία της στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι

Γιουνάιτεντ: Στο χέρι του Τεν Χαχ εάν θα "φάει" τον επόμενο μεγάλο σταρ του Όλντ Τράφορντ

Μουντιάλ 2022: Ο Χάρι Κέιν φοράει ρολόι Ουράνιο Τόξο αξίας 600.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK