Ιντερ: Σε καλό δρόμο ο Χ. Ζανέτι

Νωρίτερα απ΄ότι, αρχικά, είχε εκτιμηθεί θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Χαβιέ Ζανέτι. Ο 32χρονος Αργεντινός άσος της Ιντερ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα του καμπιονάτο με αντίπαλο την Τρεβίζο (28 Αυγούστου), αγωνίστηκε 30 λεπτά στη φιλική νίκη με 3-1 επί της ελβετικής, Κιάζο κι έδειξε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανένταξής του στην πρώτη ομάδα.

Ιντερ: Σε καλό δρόμο ο Χ. Ζανέτι

Νωρίτερα απ΄ότι, αρχικά, είχε εκτιμηθεί θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Χαβιέ Ζανέτι. Ο 32χρονος Αργεντινός άσος της Ιντερ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα του καμπιονάτο με αντίπαλο την Τρεβίζο (28 Αυγούστου), αγωνίστηκε 30 λεπτά στη φιλική νίκη με 3-1 επί τηςελβετικής, Κιάζο κι έδειξε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανένταξής του στην πρώτη ομάδα.

Η εξέλιξη αυτή δεν θα μπορούσε να μην χαροποιήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος, μετά τους τραυματισμούς των Κριστιάνο Ζανέτι και Σίνισα Μιχαϊλοβιτς,βλέπει ένα από τα βασικότερα "εργαλεία" της ομάδας του να τίθεται και πάλι στη διάθεσή του. Ο αρχηγός των "νερατζούρι" είχε τραυματιστεί στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού και το ιατρικό τιμ είχε κάνει λόγο για απουσία διάρκειας δύο έως τριών μηνών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK