Ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού μετά από 10 χρόνια στα σαλόνια!

Μετά από 10 σερί χρόνια παρουσίας στην Premier League η Στόουκ παίρνει το δρόμο για την Championship, με την Κρίσταλ Πάλας να υπογράφει μαθηματικά τον υποβιβασμό της (VIDEOS).

Ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού μετά από 10 χρόνια στα σαλόνια!

Η Στόουκ ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής όμως όχι μόνο δεν πήρε το τρίποντο κόντρα στην (αδιάφορη βαθμολογικά) Κρίσταλ Πάλας αλλά γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-1 η οποία σηματοδότησε τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία και μαθηματικά.

Ο Σατσίρι με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ με το αριστερό (σπεσιαλιτέ του) είχε βάλει μπροστά στο σκορ στους "πότερς" στο 43' φέρνοντας ενθουσιασμό στο κοινό του "Μπριτάνια", όμως οι Λονδρέζοι έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΜακΆρθουρ στο 68' ισοφάρισε σε 1-1, ο Φαν Άανχολτ γύρισε τούμπα το ματς στο 86' και κάπως έτσι το 13ο σερί ματς της Στόουκ χωρίς το τρίποντο ήταν και το... μοιραίο, αφού έφερε τον υποβιβασμό για την ομάδα του Πολ Λάμπερτ μία αγωνιστική πριν το φινάλε του φετινού μαραθωνίου, μετά από 10 χρόνια σερί παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια...

ΣΤΟΟΥΚ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1-2 (GOALS):

News 24/7

24MEDIA NETWORK