Ηρακλής: Επιστροφή στο σπίτι...

Ηρακλής: Επιστροφή στο σπίτι...
Πουθενά σαν το σπίτι σου. Αυτό πρέπει να το κατάλαβαν πολύ καλά οι παίκτες του Ηρακλή μετά από αυτό το «παγωμένο» τριήμερο που πέρασαν στην Αθήνα, αποκλεισμένοι λόγω καιρού. Η ομάδα του Ματς Γίνγκμπλαντ κατάφερε τελικά το απόγευμα του Σαββάτου να επιστρέψει στην βάση της με τρένο, έχοντας υποστεί ιδιαίτερη καταπόνηση και ταλαιπωρία. Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή να φορτίσουν τις «μπαταρίες» τους, μιας και ο Σουηδός τεχνικός έδωσε στην ομάδα ρεπό.

Στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα το Σάββατο επίσης μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δ΄ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση για την ανάδειξη του Βασίλη Χατζηπαναγή ως κορυφαίου ποδοσφαιριστή των τελευταίων 50 χρόνων, όπως ψηφίστηκε από τον κόσμο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η βιντεοκασέτα του παλαίμαχου άσου του Ηρακλή, όπως και το dvd, με τις εντυπωσιακότερες στιγμές του, μερικές εκ των οποίων είναι… απίστευτες. Παράλληλα, έγινε η παρουσίαση για τις δύο (με Ηρακλή και Μικτή Κόσμου) συλλεκτικές φανέλες του « Βάσια», τις οποίες ο κόσμος θα μπορεί να τις προμηθεύεται από διάφορα καταστήματα.

Ο Χατζηπαναγής εμφανώς συγκινημένος δήλωσε στην εκδήλωση: "Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου, γιατί αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου. Στη θέση μου θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος, καθώς υπήρχαν και άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές".


Το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή Απόστολος Τσουρέκας από την πλευρά του ανέφερε εκθειάζοντας τον «Βάσια»: "Προσέφερες τα πάντα και δεν πήρες τίποτα. Η μπάλα ήταν ερωτευμένη με τον Βασίλη και εμείς με τον Χατζηπαναγή. Είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Στην ΠΑΕ σε περιμένει πόστο, όποτε εσύ το θελήσεις".






News 24/7

24MEDIA NETWORK