Ίσκο: Αποκάλυψε πως γνωστός τεχνικός διευθυντής τον έπιασε από τον λαιμό

Το περιστατικό βίας με τον τεχνικό διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο 'Ίσκο.

Sevilla's Isco celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League soccer match between Sevilla and Copenhagen at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ίσκο με την φανέλα της Σεβίλλης AP

Χωρίς ομάδα είναι από το τέλος του περασμένου έτους ο Ίσκο μετά από την αποχώρησή του από την La Liga και τη Σεβίλλη.

Ο Ισπανός πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη MARCA όπου μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πρόωρη αποχώρηση από την ομάδα της Σεβίλλης.

Συγκεκριμένα, ο Ίσκο ανέφερε πως σε συνάντηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι, έπειτα από μία έντονη κουβέντα τους, αυτός τον έπιασε από τον λαιμό.

"Θα σας πω κάτι πολύ δυνατό. Συναντήθηκα με τον Μόντσι και του είπα ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που είχα γνωρίσει ποτέ στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ήρθε προς το μέρος μου, με έπιασε από τον λαιμό και μετά απομακρυνθήκαμε ο ένας από τον άλλον και έπρεπε να μας χωρίσουν τελείως."

Παρά την σύγκρουση με τον Μόντσι, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέφερε πως είχε εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες του και δυσκολεύτηκε να φύγει αλλά η στάση του τεχνικού διευθυντή και άλλων μελών της διοίκησης, τον οδήγησαν στην πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του.

Πλέον ο Ίσκο δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό τι προτάσεις έχει στα χέρια του.

Διαβάστε Περισσότερα

Τουρκία, μεταγραφές: Ξεκίνησε να γίνει ο νέος Λεβαντόφσκι, έφτασε 28 και θα παίξει στην Μπασακσεχίρ

Η Τσέλσι βρήκε ιστορική ομάδα για να "πασάρει" ένα από τα μεγάλα αγκάθια της

Η Παρί πρότεινε τρεις παικταράδες στη Σίτι για Μπερνάρντο αλλά ο Πεπ είπε "όχι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK