Ίσκο, φιάσκο: Ο λόγος που κατά πάσα πιθανότητα χάλασε της Ουνιόν Βερολίνου είναι αστείος γι' αυτό το επίπεδο

Φημολογείται πως Ουνιόν και εκπρόσωποι Ίσκο τα έκαναν σαλάτα με τα καθαρά και τα μικτά ποσά. Ανεπίτρεπτο γι' αυτό το level.

FILE - Real Madrid's Isco Alarcon looks on during a Spanish Copa del Rey soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Leganes, Spain, Jan. 16, 2019. Sevilla announced Sunday, Aug. 7, 2022, that it will boost its squad by signing Isco Alarcón from Real Madrid. The attacking midfielder did not renew his contract with Madrid and is set to sign a two-year deal with Sevilla after passing a medical on Monday.  (AP Photo/Valentina Angela, File)
Ο Ίσκο με τη φανέλα της Ρεάλ AP PHOTO/VALENTINA ANGELA

Διάφορα σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις αιτίες που έφεραν το ναυάγιο της μεταγραφής του Ίσκο στην Ουνιόν Βερολίνου. Ο Ισπανός ταξίδεψε στη γερμανική πρωτεύουσα, πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις κι εκεί που όλα έδειχναν ρόδινα, ξαφνικά η συμφωνία τινάχθηκε στον αέρα.

Στην Ισπανία, λένε, πως ο Ίσκο προτού ταξιδέψει του είπαν για συμβόλαιο έως το 2024, αλλά όταν έκατσε στο τραπέζι για τις υπογραφές είδε συμβόλαιο έξι μηνών. Επίσης, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ δεν θα είχε το δικαίωμα ν' αγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ πρόβλημα φέρεται να παρουσιάστηκε τόσο στην πληρωμή του ποδοσφαιριστή όσο και σε αυτή του ατζέντη του Ζόρζε Μέντες.

Αυτό, όμως, που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση για το επίπεδο τόσο των εκπροσώπων του Ίσκο όσο και της Ουνιόν Βερολίνου είναι το σενάριο που ανέδειξε ο πρώην παίκτης Ουνιόν και νυν παρουσιαστής, Τόρστεν Ματούσκα. Πως δηλαδή οι πλευρές μπερδεύτηκαν με τα καθαρά και τα μικτά ποσά. Στην Ισπανία οι συμφωνίες δουλεύουν με νετ νούμερα, ενώ οι Γερμανοί συνηθίζουν να δουλεύουν σε γκρος. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντως, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Με απίθανο αυτογκόλ χάλασε τη μεταγραφή του Ζιγέχ

Ο Σίντζι Καγκάβα ξεπλήρωσε με μεταγραφή το "χρέος" του

Ρίβερ Πλέιτ, μαεστρία: Οι Αργεντίνοι έκαναν την ακριβότερη πώληση χωρίς να κουνηθούν

News 24/7

24MEDIA NETWORK