Ο Σίντζι Καγκάβα ξεπλήρωσε με μεταγραφή το "χρέος" του

Ο 33χρονος Σίντζι Καγκάβα μετακινήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην ομάδα που τον ανέδειξε από το '06 έως το '10.

Japanese soccer player Shinji Kagawa waves upon his arrival at the airport in Thessaloniki, Greece, Tuesday, Jan. 26, 2021. Former Manchester United and Borussia Dortmund midfielder Shinji Kagawa has moved to PAOK based in the northern Greek city of Thessaloniki, the soccer club announced on Wednesday, Jan. 27, 2021. (AP Photo/Giannis Papanikos)
Ο Σίντζι Καγκάβα AP PHOTO/GIANNIS PAPANIKOS

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και θρύλος του ιαπωνικού ποδοσφαίρου, Σίντζι Καγκάβα έκανε μεταγραφή την τελευταία μέρα.

Ο 33χρονος, πλέον, μέσος επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σερέζο Οσάκα. Πρόκειται για την ομάδα η οποία τον ανάδειξε από το 2006 μέχρι το 2010 που σφράγισε το εισιτήριο για την Ευρώπη με προορισμό το Ντόρτμουντ.

Μάλιστα, το '10 όταν αποχώρησε από την Οσάκα, η ομάδα του δεν πήρε χρήματα από την Μπορούσια, καθώς η μετακίνηση έγινε ενώ ήταν ελεύθερος. Έτσι, ο Καγκάβα αφού έκανε τον ευρωπαϊκό του κύκλο επέστρεψε για να βοηθήσει το κλαμπ που τον έβγαλε στη βιτρίνα.

Θυμίζουμε πως ο Καγκάβα εκτός από την Ντόρτμουντ έπαιξε στις: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπεσίκτας, Σαραγόσα, ΠΑΟΚ με τον τελευταίο του προορισμό στην Γηραιά Ήπειρο να είναι η Σεντ - Τρούιντεν.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Με απίθανο αυτογκόλ χάλασε τη μεταγραφή του Ζιγέχ

Ρίβερ Πλέιτ, μαεστρία: Οι Αργεντίνοι έκαναν την ακριβότερη πώληση χωρίς να κουνηθούν

Τσέλσι, απίθανα πράγματα: Πήγαινε να κάνει κι άλλο μπαμ ταυτόχρονα με τον Φερνάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK