Ισπανία: Ανοιχτή η αρχηγική επιστροφή με Ντε Λα Φουέντε στον πάγκο

Θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρχιο Ράμος στην εθνική Ισπανίας έδειξε ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε κατά την παρουσιάση του.

Luis de la Fuente, centre, holds up a shirt with his name alongside the president of the Spanish Football federation, Luis Rubiales, left and new Sports Director José Francisco Molina during his presentation as Spain's new soccer coach in Las Rozas, just outside of Madrid, Spain, Monday, Dec. 12, 2022. Luis de la Fuente replaces Luis Enrique after the national team was eliminated in the round of 16 at the World Cup. (AP Photo/Paul White)
Ο Ντε Λα Φουέντε στην επίσημη παρουσίαση του AP

Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα αλλά πολλές ομοσπονδίες έχουν προχωρήσει ήδη στη λύση της συνεργασίας τους με τους προπονητές τους.

Μία από αυτές είναι και η Ισπανία η οποία έλυσε τη συνεργασία της με τον Λουίς Ενρίκε, ανακοινώνοντας μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα την πρόσληψη του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κάτω των 21, Λουίς Ντε Λα Φουέντε.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντε Λα Φουέντε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής μίας εκ των σημαιών της ομάδας.

Ο λόγος φυσικά για τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος παρόλο που την φετινή σεζόν δεν έχει προβλήματα τραυματισμού και αγωνίζεται κανονικά με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν κλήθηκε από τον Λουίς Ενρίκε στη τελική 26αδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας σε σχετική ερώτηση για τον Ράμος δήλωσε "...όποιος είναι σε καλή κατάσταση θα πάρει την ευκαιρία του. Δεν κλείνω την πόρτα σε κανένα. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά αλλά και οι βετεράνοι μας έχουν δώσει τόσα και μας διατηρούν στο καλύτερο επίπεδο και στην εθνική ομάδα..."

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λίβερπουλ έκανε προσύμφωνο με παικταρά της Αργεντινής

Βραζιλία, το φαινόμενο θέλει Αμπέλ Φερέιρα για αντί-Τίτε

Μπουονανότε: Τον ψάχνουν για λύση συμβολαίου, αυτός εξαφανισμένος

News 24/7

24MEDIA NETWORK