Βραζιλία, το φαινόμενο θέλει Αμπέλ Φερέιρα για αντί-Τίτε

Η δουλειά του Αμπέλ Φερέιρα στην Βραζιλία με την Παλμέιρας έχει εκτιμηθεί και από τον Ρονάλντο Ναζάριο που τον έβαλε στην ιδανική τριάδα.

FILE - Former Brazilian soccer star Ronaldo Luis Nazario waves to the crowd before a World Football Summit conference, in Madrid, Spain, Sept. 25, 2018. Less than year after Ronaldo got involved with the Cruzeiro club, it has made it back into the country's top soccer league. The Brazilian team clinched a top-four spot in the second division on Wednesday, Sept. 21, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Το αγαπημένο "φαινόμενο" AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο πάγκος της εθνικής Βραζιλίας είναι φρι από τη στιγμή που η ομάδα αποκλείστηκε από το Μουντιάλ 2022, καθώς ο Τίτε αποχώρησε...

Πλέον, νούμερο ένα θέμα στα βραζιλιάνικα μίντια αποτελεί ο διάδοχος. Ονόματα πολλά γράφονται. Όπως για παράδειγμα αυτό του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και του Κάρλο Αντσελότι. Παράλληλα, στα φαβορί εμπλέκεται και ο Αμπέλ Φερέιρα, πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα στους θαυμαστές του Αμπέλ Φερέιρα είναι και ο Ρονάλντο. Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε πως στηρίζει την επιλογή ξένου εκλέκτορα και οι τρεις που προτιμάει είναι οι Ζοζέ Μουρίνιο, Κάρλο Αντσελότι και ο Φερέιρα.

Σχετικά με κάποιον Βραζιλιάνο προπονητή, ο Ναζάριο ανέφερε πως θαυμάζει το ποδόσφαιρο του Φερνάντο Ντινίζ, αλλά επέμεινε ότι η καταλληλότερη λύση είναι εκτός Βραζιλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ, έχει αντικαταστήσει Μόντριτς - Κρόος για τα επόμενα 10 χρόνια αθόρυβα

Μουντιάλ 2022: Η απόλυτη ίντριγκα με τον διαιτητή του τελικού

Μέσι, συμπαίκτης του έδωσε την "κατσίκα" στον Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK