Ισπανία: Ο Ενρίκε θα κόψει την μπάλα στον Φεράν εάν κάνει πανηγυρισμό "πιπίλα"

Στα βίντεο που δημιουργεί ο Λουίς Ενρίκε από το Κατάρ δίνει σπουδαίο περιεχόμενο για σχολιασμό, όπως αυτό με τον Φεράν, τον πανηγυρισμό "πιπίλα" και την ίδια του την κόρη.

Spain's head coach Luis Enrique talks to his team during an official training session at Qatar University, in Doha, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. Spain will play its second match in Group E in the World Cup against Germany on Nov. 27. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Λουίς Ενρίκε (AP PHOTO/JULIO CORTEZ)

Την ώρα που ο Λουίς Ενρίκε έκανε ένα από τα περίφημα βίντεό του στο Κατάρ, κάποιος που παρακολουθούσε τον ρώτησε τι θα κάνει εάν ο Φεράν Τόρες σκοράρει και κάνει τον πανηγυρισμό "πιπίλα" ο οποίος υποδηλώνει κατά κύριο λόγο τον ερχομό παιδιού.

Ο εκλέκτορας της εθνικής Ισπανίας είπε πως σε περίπτωση που ο Φεράν κάνει κάτι τέτοιο, τότε θα τον βγάλει αμέσως από το ματς, θα τον στείλει στην κερκίδα και δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Φυσικά, ο Ενρίκε αστειεύτηκε αλλά αυτή η δήλωση δεν ήταν τυχαία, καθώς ο Τόρες βρίσκεται σε σχέση με την κόρη του Σίρα Μαρτίνεζ. Συμβαίνουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο.

Θα μπορούσε βέβαια ο Λουίς Ενρίκε να πράξει όπως ο προπονητής της Αυστραλίας που δεν κάλεσε στο Μουντιάλ 2022 τον γαμπρό του.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Ποιον κυνηγάει για να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Αργεντινής σε Παγκόσμια Κύπελλα

Περέιρα: Έφυγε από την Κορίνθιανς για να γυρίσει στην πατρίδα του και τελικά υπογράφει στη μεγάλη της αντίπαλο

Μουντιάλ 2022: Η μάχη για το "Χρυσό Παπούτσι", ο Εμπαπέ το φαβορί

News 24/7

24MEDIA NETWORK