Ησυχία στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων"

Ησυχία στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων"
Ημέρα ξεκούρασης ήταν το Σάββατο για την ομάδα του Ολυμπιακού. Μετά το φιλικό της Παρασκευής κόντρα στον Ιωνικό, οι παίκτες που έχουν απομείνει στο Ρέντη -αφού λείπουν αρκετοί διεθνείς- έκαναν χαλάρωμα, ενώ ο Τροντ Σόλιντ τους έδωσε ρεπό για την Κυριακή. Τη Δευτέρα οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις και την Τρίτη (11/10) θα γυμναστούν κανονικά στις 19:00.

Οσον αφορά τον Νορβηγό τεχνικό, αναχώρησε το Σάββατο για την "δεύτερη πατρίδα" του, όπως αποκαλεί πολλές φορές το Βέλγιο, για προσωπικούς λόγους, ωστόσο δεν λείπουν τα σενάρια περί μεταγραφών. Και αυτό γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Σόλιντ θα έχει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ιεροκλή Στολτίδη, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ιδιαίτερες ανησυχίες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ενσωματωθεί κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων από την Τρίτη. Κάποιες ενοχλήσεις αισθάνθηκε και ο Τουρέ, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, ενώ ο Χρήστος Πατσατζόγλου είχε κάποιους πόνους στη μέση. Ο Σπύρος Βάλλας ταλαιπωρείται από αιμάτωμα και κάκωση στον έξω μηνίσκο.

Yμνοι για Τουρέ

To ισπανικό περιοδικό "Ντον Μπαλόν" φιλοξενεί ολοσέλιδο αφιέρωμα στον Γιάγια Τουρέ με χαρακτηριστικό τίτλο: "Αφρικανική δύναμη για τον Ολυμπιακό" .

Στο κείμενο τονίζονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

"Φέτος το καλοκαίρι αποκτήθηκε έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ μετά από εισήγηση του Τροντ Σόλιντ, ο οποίος τον γνώριζε από τη θητεία του στην Μπέβερεν. Ο Τουρέ, παρά τα 22 του χρόνια, είναι διεθνής στην ομάδα της χώρας του, ενώ έχει εξελιχθεί και σε παίκτη "κλειδί" για την ομάδα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα σωματικά του προσόντα είναι καλύτερα από του συμπατριώτη του Σισόκο, ο οποίος αγωνίζεται στη Λίβερπουλ. Αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν θα ήταν υπερβολικό να πει κανείς ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και βελτιώσει κάποιες μικρές ατέλειες του, θα κάνει πάταγο στην Ευρώπη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK