Ιβάνοβιτς: Το εντυπωσιακό του μουσείο ξεπερνά σε τρόπαια αυτό της Τότεναμ

Στη δημοσιότητα ήρθε το μουσείο του πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και πολλοί χρήστες του Twitter έκαναν το ίδιο ακριβώς αστείο. Ότι δηλαδή έχει περισσότερα τρόπαια από την συμπολίτισσα Τότεναμ.

Chelsea's Branislav Ivanovic celebrates with his teammates after they won the English League Cup final soccer match between Chelsea and Tottenham at Wembley stadium in London, Sunday, March 1, 2015. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Πανηγυρική φωτογραφία του Ιβάνοβιτς AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο πρώην στόπερ της Τσέλσι, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς έφτιαξε το προσωπικό του μουσείο στο σπίτι του, στο οποίο περιλαμβάνει τις κορυφαίες στιγμές της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Το μουσείο, το οποίο περιέχει φανέλες και τρόπαια (ρέπλικες) που έχει κατακτήσει ο παλαίμαχος στόπερ σε όλη την ποδοσφαιρική του πορεία, επισκέφθηκε ένας χρήστης του TikTok και το μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σύγκριναν το μουσείο του Ιβάνοβιτς με αυτό της Τότεναμ λέγοντας χαρακτηριστικά "... σίγουρα έχει περισσότερα τρόπαια από αυτό της Τότεναμ..." ή "...τι θρύλος! Τα σπιρούνια θα εύχονταν να είχαν τόσα πολλά..."

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Το φαινόμενο Ρονάλντο ζητάει συγγνώμη απ' όλες τις μαμάδες του κόσμου

Ο Βιδάλ είδε σε βιντεοκλήση την κηδεία του πατέρα του γιατί είχε ματς με την Φλαμένγκο

Ο Λίνεκερ γνωρίζει δύο γκέι ποδοσφαιριστές που θα ήταν υπέροχο να το γνωστοποιήσουν στο Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK