Ιβιτς στο Contra.gr: "Ηταν φανταστικό"

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το θριαμβευτικό 3-0 της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού την Κυριακή εξέπληξε ευχάριστα και τον Βλάνταν Ιβιτς. "Ηταν φανταστικό" λέει στο Contra.gr o Σέρβος άσος. Ο Ιβιτς κρατάει πάντως χαμηλούς τόνους και δηλώνει: "Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας."

Ιβιτς στο Contra.gr: "Ηταν φανταστικό"
Ο Βλάνταν Ιβιτς μπορεί να μην ήταν στο γήπεδο όταν διαμορφώθηκε το θριαμβευτικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού, ωστόσο όσο αγωνίστηκε έβαλε το δικό του λιθαράκι για να φτάσει η ΑΕΚ στο θρίαμβο επί των πράσινων. Ο Σέρβος άσος μίλησε στο Contra.gr για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Δώστε μας λίγο την άποψη σας για το παιχνίδι χθες. Η ΑΕΚ είχε δύο πρόσωπα αλλά παρόλα αυτά έφτασε στη νίκη. Πως τα καταφέρατε;

"Στα ματς με την Ζενίτ και τον Ολυμπιακό παίξαμε πολύ καλά αλλά ηττηθήκαμε στα τελευταία λεπτά. Χθες έγινε το αντίθετο έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ημασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κλείσαμε τον αντίπαλο αλλά το γκολ τα πετύχαμε στο δεύτερο. Στην επανάληψη η απόδοσή μας έπεσε και δεν ξέρω το γιατί. Αλλά πετύχαμε τρία γκολ σε πέντε λεπτά. Ηταν φανταστικό!"

Στόχος της ΑΕΚ είναι το πρωτάθλημα;

" Στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη σε κάθε ματς. Δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Αλλα προς το παρόν σκεπτόμαστε το ματς με τα Γιάννινα για το Κύπελλο. Μας ενδιαφέρει και αυτός ο θεσμός."

Πως βλέπετε τη μάχη του πρωταθλήματος;

"Είναι συναρπαστική μέχρι στιγμής. Η Ξάνθη είναι στην 1η θέση με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από μας. Ο Ολυμπιακός στη 2η με ένα βαθμό λιγότερο. Είναι πολύ ανοιχτό το πρωτάθλημα. Πάντως είναι νωρίς ακόμα. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK