Και όμως ο Ράνγκνικ το παραδέχθηκε, μίλησε με Μπάγερν και εκείνος το μαρτύρησε στην αυστριακή ομοσπονδία

Οι Γερμανοί φαίνεται πως κινήθηκαν πράγματι για τον πρώην προπονητή της Γιουνάιτεντ, θα υπάρξει συνέχεια.

Manchester United's manager Ralf Rangnick celebrates after Marcus Rashford scored his side's first goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 22, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μπάγερν Μονάχου έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει την προσπάθεια εύρεσης του νέου προπονητή της, αφού ο Τόμας Τούχελ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι κοινή συναινέσει. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί στο μεσοδιάστημα, όμως ελάχιστοι περίμεναν πως οι Βαυαροί θα εξέταζαν σοβαρά την περίπτωση ενός συγκεκριμένου προπονητή ανάμεσα σε τόσα μεγάλα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγερν και μάλιστα έδωσε και μία εικόνα για το τι ισχύει αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή.

"Η Μπάγερν έκανε επαφή και έτσι ενημέρωσα την αυστριακή ομοσπονδία γι' αυτό", δήλωσε ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πλήρης εστίασή μου τώρα είναι στην Αυστρία που προετοιμάζει το Euro".

"Αν η Μπάγερν μου πει: σε θέλουμε... τότε θα πρέπει να αναρωτηθώ: Το θέλω καθόλου αυτό;"

Ο Ράνγκνικ θέλει να καταλάβει το πρότζεκτ της Μπάγερν και πόση επιρροή μπορεί να έχει στον σύλλογο. Η πρόθεση αυτή δεν αφορά τα χρήματα και φαίνεται πως θα ακολουθήσουν νέες συζητήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως οι δύο πλευρές θα συμπορευτούν την νέα χρονιά, όμως η κινητοποίηση αυτή είναι η πιο έντονη μέχρι τώρα που έχει δει το φως της δημοσιότητας μετά την υπόθεση Τσάμπι Αλόνσο.

Να θυμίσουμε πως ο Γερμανός τεχνικός μέτρησε 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 9 ήττες στην περίοδό του στην Γιουνάιτεντ, ενώ φέτος κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Euro με την Εθνική Αυστρίας τερματίζοντας 2η πίσω από το Βέλγιο στο δικό της γκρουπ.

Διαβάστε περισσότερα

Προπονητής από την Ολλανδία για την διαδοχή Κλοπ

Θα βαδίσει στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο, η μετατόπιση του Εμπαπέ στην ενδεκάδα της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK