Και τελικά ποιος νίκησε; Η Τσέλσι ήθελε να τον κρατήσει και ο παίκτης ήθελε οπωσδήποτε την Γιουνάιτεντ, εκτός 5αδας και οι δύο...

Μπορεί πράγματι η Γιουνάιτεντ να υπερηφανεύεται για την προτίμηση ενός παίκτη όταν η πραγματικότητα δείχνει το σκληρό της πρόσωπό;

Manchester United's Mason Mount celebrates after scoring his side first goal during the English Premier League soccer match between Brentford and Manchester United at the Gtech Community Stadium in London, Saturday, March 30, 2024. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Τσέλσι και Γιουνάιτεντ αποτελούν αμφότερες μία πονεμένη ιστορία τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια. Οι στόχοι δεν έχουν επιτευχθεί και οι αστοχίες του παρελθόντος τις ακολουθούν μέχρι και σήμερα. Ωστόσο αυτή η ζοφερή πραγματικότητα δεν αντανακλάται στις δηλώσεις του προπονητή της Γιουνάιτεντ.

Ο Τεν Χαχ ανέφερε μετά την ατυχή ισοπαλία με την Μπρέντφορντ πως ο Μέισον Μάουντ προτίμησε χωρίς καμία δεύτερη σκέψη να μεταπηδήσει από το Στάμφορντ Μπρίντζ στο Ολντ Τράφορντ...

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε

"Η Τσέλσι προσέφερε στον Μάουντ νέο συμβόλαιο διότι ήθελε να τον κρατήσει".

"Μου είπαν ότι η Τσέλσι προσπάθησε πραγματικά να κρατήσει τον Μέισον, το νέο συμβόλαιο ήταν στο τραπέζι πολλές φορές... αλλά ήθελε τη Γιουνάιτεντ".

"Ο Μάουντ ήθελε να κάνει αυτό το βήμα και να έρθει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είμαστε ευχαριστημένοι, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μεγάλος παίκτης για εμάς".

Ο Μάουντ ήταν ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας στον αγώνας με τις "σφήκες", αλλά εν τέλει δεν ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στους "Κόκκινους Διαβόλους". Το ερώτημα που προκύπτει με αυτήν την δήλωση είναι πως μία τέτοια δήλωση έρχεται σε αντίθεση με την πραγματικότητα.

Ο στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στο Champions League, ένα επίτευγμα που παρεμπιπτόντως είναι το εισιτήριο παραμονής του Ολλανδού, και όμως η ομάδα του Μάντσεστερ περισσότερο "φλερτάρει" με την 7η θέση παρά με την 5η και την 4η. Αυτή η αίσθηση κανονικότητας σε έναν σύλλογο βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση επιτρέπει τέτοιου είδους δηλώσεις που δεν αποσκοπούν πουθενά πέρα από την λεκτική ενίσχυση ίσως του ποδοσφαιριστή.

Το πρωτεύον σήμερα για το σύνολο του Τεν Χαχ θα έπρεπε να είναι το κυνήγι της Ευρώπης και όχι το αν ένας παίκτης, που μέχρι στιγμής είναι κατώτερος των προσδοκιών, έκανε στο χθες την τάδε επιλογή...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντέλε Άλι ήταν ο Μπέλινγχαμ που δεν ξέραμε ότι είχαμε, οι τραυματισμοί και το λάθος mindset ...

Ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Πίκέ, πιθανή σύνδεση με τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK