Ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Πίκέ, πιθανή σύνδεση με τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας

Η αστυνομία έβαλε στο στόχαστρο μία εταιρεία του Πικέ και αναμένονται εξελίξεις.

Barcelona's Gerard Pique reacts during the Champions League round of 16, first leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Feb. 16, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Ισπανική δικαιοσύνη προχώρησε σε μία απρόσμενη κίνηση και ξεκίνησε έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Πικέ ερευνώνται λόγω των σχέσεων μεταξύ της Kosmos, της εταιρείας αθλητικής ψυχαγωγίας που του ανήκει, και του Ρουμπιάλες, του πρώην προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, ο οποίος είχε συλληφθεί αρχικά και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιστροφή του στη χώρα. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται δικαστική έρευνα για τη συμφωνία που επέβλεψε και οδήγησε στη διεξαγωγή του ισπανικού Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία.

Άτομο της διοίκησης της Kosmos δήλωσε ότι κανένας υπάλληλος της εταιρείας δεν έχει συλληφθεί ή τεθεί υπό έρευνα και ότι δεν έχει γίνει έφοδος σε κανένα ακίνητο. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε από τον Πικέ, είναι περισσότερο γνωστή για τη συνεργασία της με το Davis Cup, η οποία διήρκεσε από το 2018 έως το 2023.

"Δεν ξέρω τι έχει πει ο δικαστής ή τι έχει ερευνήσει η Πολιτική Φρουρά. Τα χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μου και των αποταμιεύσεών μου", έχει δηλώσει ο Ρουμπιάλες στο παρελθόν όταν ρωτήθηκε σχετικά με την εγκυρότητα των εσόδων του.

Η υπόθεση διαφθοράς που αφορά τον πρώην πρόεδρο πρόκειται να συνεχιστεί, αλλά ο ρόλος του Πικέ σε αυτήν δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, δεδομένου ότι η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα

Έστειλε ομάδα scouting η Ρεάλ για λαμπερό διαμαντάκι από χαμηλότερη κατηγορία, ακολουθεί ομάδα από Γερμανία

Ο τυχοδιωκτισμός στα καλύτερά του, ιδιώτες γιατροί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον πόνο της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK