Κακοπροαίρετα τα σενάρια για Φωτάκη

Μόνο...γέλια προκαλούν στους ανθρώπους του Αιγάλεω τα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Φωτάκη να μην χρησιμοποιείται λόγω άρνησης ανανέωσης του συμβολαίου του.

Κακοπροαίρετα τα σενάρια για Φωτάκη
Μόνο...γέλια προκαλούν στους ανθρώπους του Αιγάλεω τα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Φωτάκη να μην χρησιμοποιείται λόγω άρνησης ανανέωσης του συμβολαίου του. Τα σενάρια ξεκίνησαν όταν στον αγώνα με τον Ηρακλή ο Ομο πήρε θέση δίπλα στον Μάριτς στον χώρο του κέντρου. Εν τούτοις, ο προπονητής του "Σίτι" και οι άνθρωποι του δεν συμμερίζονται την συγκεκριμένη άποψη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προπόνηση της Τετάρτης είχε αρκετές απουσίες. Οι Μανουσάκης και Ζαπρόπουλος πάλι δεν γυμνάστηκαν, καθώς είναι τραυματίες από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ωστόσο και οι δύο περιπτώσεις δεν είναι σοβαρές κι έτσι αναμένεται να βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Πρόγραμμα θεραπείας συνεχίζει ο Αγρίτης, ενώ ο Λιαπάκης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και την ερχόμενη εβδομάδα θα επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Απόντες όμως ήταν και οι Εντουσέι, Ποπόφ, που έχουν υποχρεώσεις, ο πρώτος με την Εθνική Γκάνας και ο δεύτερος με την Εθνική της ΠΓΔΜ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK