Καλεί τη Μπάγερν για ανανέωση ο Μακάι

Καλεί τη Μπάγερν για ανανέωση ο Μακάι

Κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο δυναμικό της έναν επιθετικό της κλάσης του Ρόι Μακάι. Ο Ολλανδός σε 68 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 51 γκολ, επίτευγμα αν μη τι άλλο αξιοπρόσεκτο. Η Μπάγερν πάντως δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει, ενώ και ο ίδιος ο 30χρονος στράικερ σκέπτεται από τώρα το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς.

Με δηλώσεις του μάλιστα κάλεσε τη διοίκηση του συλλόγου να τον προσεγγίσει προκειμένου δύο χρόνια πριν από τη λήξη του ισχύοντος συμβολαίου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το καινούριο. " Συνεχώς λέω πως εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Θα ήταν ευπρόσδεκτο αν ο Ρουμενίγκε μιλούσε με τον μάνατζέρ μου ελπίζοντας πως θα βρεθεί γρήγορα μια λύση " υπογράμμισε ο Μακάι.

O διεθνής με τους "οράνιε" επιθετικός θα απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου κόντρα στη Νυρεμβέργη, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Προτιμήθηκε, λοιπόν, να ξεκουραστεί για να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τη Ραπίντ Βιέννης για το Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή Τετάρτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK