Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Η στήριξη της Λαμίας από τους οπαδούς της ομάδας φαίνεται πως είναι αναγκαία, κάτι που υπενθυμίζουν συνέχεια οι άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι δεν παραλείπουν σε κάθε ευκαιρία να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές.

Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Η στήριξη της Λαμίας από τους οπαδούς της ομάδας φαίνεται πως είναι αναγκαία, κάτι που υπενθυμίζουν συνέχεια οι άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι δεν παραλείπουν σε κάθε ευκαιρία να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές. «Οτιδήποτε άλλο μόνο κακό μπορεί να μας κάνει», επαναλαμβάνουν, λόγια που βρίσκουν σύμφωνους παίκτες, προπονητή και διοίκηση.

Σε οτι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το μυαλό όλων έχει στραφεί στην αναμέτρηση της Καρδίτσας απέναντι στην Αναγέννηση. Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεχάσουν την εντός έδρας ήττα από την ΑΕ Γιάννινα με 3-1. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Κώστας Σταματίου δεν θα υπολογίζει τον Ανδρέα Επίσκοπο και τον Δημήτρη Σακελλάρη, οι οποίοι είναι τραυματίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK