Καλλιθέα: Προσπάθειες ανασύνταξης

Καλλιθέα: Προσπάθειες ανασύνταξης
Ανασυντάσσεται μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Κυριακής με την Χαλκηδόνα και ξεκινά τη μεγάλη προσπάθεια για τη σωτηρία η Καλλιθέα .Η διοίκηση της ΠΑΕ δηλώνει ότι θα εντείνει τις προσπάθειες της και θαπροσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια για να μην παρουσιασθεί κανέναπρόβλημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Σε ο,τι αφορά το "ιατρικό δελτίο", Νταμνιάνοβιτς και Γκεοργίεφ συνεχίζουν τη θεραπεία τους. Ο πρώτος έχει κάκωση στο γόνατο και διάταση δικεφάλου ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και σε 2 ημέρες θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του ενώ η περίπτωση του Βούλγαρου αμυντικού είναι πιο βατή καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα ποδοκνημικής. Ελπίζεται ότι και οι δύο θα μπορέσουν να αγωνισθούν στην αναμέτρηση κόντρα στον Αρη το μεθεπόμενο Σάββατο (με πιο εύκολη την περίπτωση Γκεοργίεφ).

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί φιλικό στο Δημοτικό Στάδιο Γρηγόριος Λαμπράκης μεαντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και ώρα έναρξης τις 3.30 μμ


* Την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει στο Δημοτικό Θέατρο εκδήλωση όπου θα βραβεύσει τους ποδοσφαιριστές Γ. Μπασκάκη και Γ. Σουλογάνη για την άμεση επέμβαση του δεύτερου στον τραυματισμό του αμυντικού της Καλλιθέας, που είχε συγκινήσει την κοινή γνώμη. Επίσης θα βραβευθούν οι ποδοσφαιριστές Γαζής και Πασάς για την είσοδό τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK