Καλλονή-Πλατανιάς 1-0

Το γκολ του Καζάκη στο 65' χάρισε στην Καλλονή μία ακόμη σπουδαία νίκη (1-0 τον Πλατανιά) που την ανέβασε στην πεντάδα της βαθμολογίας. Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Καλλονή-Πλατανιάς 1-0

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η εικόνα του αγώνα

Με ελαφρά υπεροχή και κατοχή της μπάλας για την Καλλονή ξεκίνησε το παιχνίδι στο κρύο και άδειο ΟΑΚΑ, χωρίς ωστόσο αυτή να μεταφράζεται σε κάποια αξιόλογη φάση.

Αντιθέτως, ο Πλατανιάς ήταν αυτός που σχεδόν σε κάθε του αντεπίθεση δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για κάτι καλό: τα σουτ του Τόρες στο 13' και στο 23' και η κεφαλιά του Τετέ στο 14', δεν βρήκαν στόχο αλλά έδειχναν ότι οι Χανιώτες πατούν ευκολότερα περιοχή και απειλούν.

Η καλύτερη στιγμή της Καλλονής ήταν μια άστοχη κεφαλιά του Καζάκη στο 36' και από εκεί και πέρα τίποτα αξιόλογο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και από την αρχή φάνηκε πως θα είναι πιο θερμό. Στο 54' έλαβε χώρα η σπουδαιότερη φάση μέχρι εκείνη τη στιγμή και μάλιστα διπλή: Ο Γκαρσία σέντραρε από αριστερά και ο Καζάκης από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι! Στην επαναφορά, η μπάλα πήγε στον Μανούσο ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε άουτ.

Η Καλλονή προειδοποίησε, ο Πλατανιάς... δεν άκουσε (ή μάλλον έδειξε να "ακούει" με ένα σουτ του Τόρες στο 56' που απόκρουσε ο Χογκ) και έτσι στο 65' ήρθε το γκολ: με τις κόντρες να το ευνοούν, ο Καζάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Γιωργαλλίδη τον οποίο πλάσαρε πανέξυπνα με τσίμπημα της μπάλας, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο το σκορ.

Η συνέχεια ανήκε εν πολλοίς στον Πλατανιά, ο οποίος πίεσε για την ισοφάριση (κυρίως με ένα άστοχο σουτ του Μπεριάν στο 79' και ένα απ' ευθείας φάουλ του Μοράλ στις καθυστερήσεις που κόντραρε και βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων). Το σκορ δεν άλλαξε και η Καλλονή πανηγύρισε μια νίκη που τη φέρνει σε θέση πλέι οφ!

MVP

Ο Βλάσης Καζάκης είναι εξ ορισμού ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης που έκρινε και την αναμέτρηση. Εκτός του γκολ, όμως, είχε και την δεύτερη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, το δοκάρι στο 54'.

Αδύναμος κρίκος

Οι επιθετικοί και επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές του Πλατανιά δεν απέδωσαν, είχαν κάκιστα τελειώματα, ενώ υπήρχε και ένα πρόβλημα στην ανάπτυξη και στην τελική πάσα. Ο Τόρες ειδικά, είχες τρεις άστοχες τελικές, κάτι που πιθανόν να οφείλεται σε έλλειψη ψυχραιμίας.

Σχόλιο

Είναι εντυπωσιακό αυτό που έχει πετύχει η Καλλονή και δεν θα βαρεθούμε να το επαναλαμβάνουμε: πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και κατάφερε να βρεθεί ισόβαθμη με τον Αστέρα Τρίπολης στην 5η θέση της βαθμολογίας! Και όλα αυτά, έχοντας δώσει και τους 12 αγώνες της εκτός έδρας! Στο ΟΑΚΑ με τον Πλατανιά δε, στο γήπεδο δεν υπήρχε ψυχή! Η Καλλονή αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στο γήπεδό της στη Μυτιλήνης. Και τότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πού μπορεί να φτάσει...

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Μανούσος (85' Γάλας), Λεοζίνιο (76' Σιλιγαρδάκης), Γκαρσία, Καζάκης (80' Περόνε).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Φαΐσκα, Ραφαέλ, Ιντζίδης, Τετέ (63' Σιώπης), Αγκιλέρα, Μπέλιτς, Γουνδουλάκης (77' Μπεριάν), Κάταϊ (68' Μοράλ), Τόρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK