"Καμία εκκρεμότητα"

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει οτι δεν υπάρχουν εκρεμμότητες με ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέδωσε η Παναχαϊκή, λόγω της ενδεχόμενης κατάθεσης προσφυγών από τους Φερέιρα και Αϊλτον. Η ανακοίνωση μεταφέρει μεταξύ άλλων οτι "έχουν πληρωθεί κανονικά οι μισθοί και έχουν τακτοποιηθεί οι δόσεις των συμβολαίων".

"Καμία εκκρεμότητα"
Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει οτι δεν υπάρχουν εκρεμμότητες με ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέδωσε η Παναχαϊκή, λόγω της ενδεχόμενης κατάθεσης προσφυγών από τους Φερέιρα και Αϊλτον. Η ανακοίνωση μεταφέρει μεταξύ άλλων οτι " έχουν πληρωθεί κανονικά οι μισθοί και έχουν τακτοποιηθεί οι δόσεις των συμβολαίων".

Το πιο πιθανό σενάριο πάντως είναι οτι δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιηθούν οι προσφυγές των δύο ποδοσφαιριστών, αφού έχουν έρθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ, ενώ το ίδιο ισχύει και με τους Κάλβο, Κομπέλι και Τζουλιάνο. Οι τρεις τελευταίοι έχουν τον ίδιο μάνατζερ με τον οποίο έχει επέλθει καταρχήν συμφωνία και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να λυθεί οριστικά το θέμα. Βέβαια υπάρχουν και οι Ελληνες ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο Γιώργος Βαΐτσης είναι αισιόδοξος ότι θα τακτοποιηθεί κάθε εκκρεμότητα.

Στην ανακοίνωση της η Πατρινή ομάδα κάνει και λόγω για κάποιους που θέλουν να βλάψουν την ομάδα και κυκλοφορούν τέτοιου είδους φήμες. " Οι φήμες που κυκλοφορούν για τους ποδοσφαιριστές Αΐλτον και Φερέιρα κρίνονται αβάσιμες. Τις φήμες αυτές φροντίζουν να καλλιεργούν άτομα που αποδεδειγμένα για προσωπικούς λόγους έχουν στόχο να βλάψουν την ομάδα".

Στο αγωνιστικό μέρος το Παλεμποννησιακό στάδιο θα χρησιμοποιήσει η Παναχαϊκή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της με την Προοδευτική. Επίσηση ο Κώστας Σωτηρόπουλος είναι το νέο μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας. Ο πατρινός προπονητής αποτελεί επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK