"Καμία υποχώρηση απέναντι στην Μαφία"

Λίγο μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και την επ'αόριστον αναβολή της Super League, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε πρώτη θέση για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Καμία υποχώρηση απέναντι στην Μαφία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο εμπρησμός στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Θεσσαλονίκη (ο διαιτητής ήταν στην ΕΠΟ για να ανακαλέσει την απόφαση περί παραίτησης), είχε ως αποτέλεσμα να αποφασιστεί από την ΕΠΟ η αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πριν από όλες τις άλλες ΠΑΕ πρώτος και άμεσα θέση. Κάνοντας λόγο για... υπόκοσμο και Μαφία που στέκονται απέναντι στην Ελληνική Κυβέρνηση και την FIFA, πως δεν πρέπει να γίνει καμία υποχώρηση, ζητώντας μέχρι τέλους ισχυρό μέτωπο αντεπίθεσης!

"Είναι σοκαριστικό πως το οργανωμένο έγκλημα του ποδοσφαίρου όχι μόνο παραμένει στο χώρο, αλλά προβαίνει και σε επικίνδυνες για ανθρώπινες ζωές ενέργειες. Πότε επιτέλους οι δυνάμ«εις της νομιμότητας θα επιλέξουν την μετωπική μαζί τους; πόσο θα ανέχονται να άγονται από τον υπόκοσμο η Ελληνική Κυβέρνηση και η ΦΙΦΑ; Καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία, μόνο ένα ισχυρό μέτωπο αντεπίθεσης από όλους μας, μέχρι την πλήρη αποχώρηση και του τελευταίου εγκληματία", ήταν το πρώτο σχόλιο από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ από τον Κουτσοκούμνη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK