"Kαμπάνα" εν όψει

"Kαμπάνα" εν όψει
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί θα απολογηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ στον αθλητικό δικαστή, για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοί της στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι «κιτρινόμαυροι› απειλούνται με βαριά τιμωρία καθώς στο κατηγορητήριο που «καίει» αναγράφονται τα πάντα:

«Πριν από την έναρξη του αγώνα φίλαθλοι έριξαν δύο φωτοβολίδες εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα για δύο λεπτά προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Στο 10΄, 48΄και 80΄ λεπτό του αγώνα, φίλαθλοι έβριζαν χυδαία. Ακολούθως, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, φίλαθλοι έριξαν αρκετά ρολά χαρτιού εντός του αγωνιστικού χώρου, προς την πλευρά της εστίας της φιλοξενούμενης ομάδας. Το ως άνω περιστατικό είχε ως συνέπεια την καθυστέρηση της έναρξης του β΄ ημιχρόνου για δύο λεπτά. Στο 88΄ λεπτό, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου, και συγκεκριμένα προς την πλευρά του τερματοφύλακα του Πανιωνίου, τρία πλαστικά μπουκάλια νερού.

Τέλος, στο 2΄ λεπτό των καθυστερήσεων και σε φυσική διακοπή του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλούμενης έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου μία φωτοβολίδα, η οποία αναμμένη έπεσε στο αριστερό χέρι του διαιτητή, με αποτέλεσμα να του κάψει την μπλούζα και να του προξενήσει έγκαυμα και πρήξιμο στο χέρι. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο αγώνας συνεχίσθηκε με δύο λεπτά καθυστέρηση. Παράβαση άρθρων 1, 5, 29 και 30 του ΚΑΠ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK