Καμπιάσο: "Δεν έδωσα απάντηση σε κανέναν"

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο τόνισε πως λόγω της αποχής του δεν μπορεί ακόμα να βγάζει ολόκληρο αγώνα, ενώ τόνισε πως ο επαναληπτικός κόντρα στην Μπεσίκτας μπορεί να περιμένει λόγω Ατρόμητου.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
campiaso EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εστέμπαν Καμπιάσο στην Cosmote TV:

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την Μπεσίκτας και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ που μας έδωσε το πλεονέκτημα. Στη συνέχεια όμως υπήρξε μεγάλη πτώση για την ομάδα μας, τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και σε ψυχολογική μετά την ισοφάριση. Το πιο σημαντικό δεδομένο όμως ήταν η κούραση, η οποία επέτρεψε στους αντιπάλους να παίξουν καλύτερα από εμάς στην επανάληψη", είπε αρχικά ο Αργεντινός και συνέχισε:

"Ήρθε τελικά αυτό το αποτέλεσμα και τώρα στον επαναληπτικό πρέπει να μιλήσει η καρδιάς της ομάδας μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, στεναχωρήθηκα που έμεινα εκτός αγώνων για ενάμιση μήνα και έπρεπε να περιμένω αρκετό διάστημα μέχρι να παίξω ξανά. Δεν θεωρώ ότι έδωσα κάποια απάντηση, γιατί πάντα μπαίνω με σκοπό να τα δώσω όλα για την ομάδα μου".

Για την κατάσταση του τον τελευταίο καιρό, είπε : "Λυπάμαι πολύ και ζητάω συγγνώμη που αναγκάστηκα να βγω στο 60', αυτό είναι συνέπεια της κούρασης επειδή έμεινα για αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός. Η πρόκριση δεν θα είναι εύκολη, όμως ο Ολυμπιακός έδωσε απαντήσεις μετά από μια μεγάλη αλλαγή, με σωστή συμπεριφορά και καλή απόδοση. Ο κόσμος το αναγνώρισε και μας χειροκρότησε στο τέλος, σε αυτό το επίπεδο τα παιχνίδια είναι δύσκολα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Θα χρειαστεί συγκέντρωση και προσπάθεια ενόψει του επαναληπτικού στην Κωνσταντινούπολη, πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK