Κριστιάνο βγες από το σώμα του Ράσφορντ!

Πώς ένα γκολ... copy paste του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πιστέψουν ότι ο Πορτογάλος "επέστρεψε" στο "Όλντ Τράφορντ" μέσω του... Μάρκους Ράσφορντ (VIDEO + PHOTO).

Κριστιάνο βγες από το σώμα του Ράσφορντ!
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι αυτός που με τα δύο γκολ που πέτυχε στο σαββατιάτικο (10/3) ντέρμπι απέναντι στην Λίβερπουλ, "σφράγισε" τη νίκη και έδωσε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στους "κόκκινους διαβόλους".

Ήδη στο Νησί συγκρίνουν το στυλ παιχνιδιού του με εκείνο του Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ άλλοι τον χαρακτηρίζουν ως τον νέο Μάικλ Όουεν. Όπως όμως ο ίδιος ο 20χρονος επιθετικός έχει πει: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ήρωας μου και από μικρός προσπαθούσα να αντιγράψω τις κινήσεις του".

Μοιραία, η σύγκριση με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν άργησε να έρθει και αφορμή στάθηκε το πρώτο γκολ που "έγραψε" στο ντέρμπι ο μικρός. Ο λόγος; Είναι καρμπόν με εκείνο που είχε σκοράρει ο 21χρονος τότε, Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Όλντ Τράφορντ" τη σεζόν 2006-07, στο 4-0 απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ίδια μεριά, ίδια περιοχή, ίδια ντρίμπλα. Πραγματικό... deja vu. Το μόνο που άλλαξε στο "σενάριο" ήταν οι πρωταγωνιστές, καθώς αυτή τη φορά ο Άρνολντ ήταν εκείνος που "έφαγε" την ντρίμπλα ενώ ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Λορίς Κάριους αυτός που μάζεψε την μπάλα απ' το πλεκτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ:

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK